<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 點解有d女仔會咬BF之怪論........
返回列表 回復 發帖

點解有d女仔會咬BF之怪論........

女仔咬男仔,係因為想係個男仔身上留低自己嘅記號,潛意識係怕個男仔有日會忘記佢

(呢種係缺乏安全感嘅表現泥,同時亦都係佢好在乎個男仔嘅行為,佢唔會咬第二個,因為佢唔在意人地記唔記得佢,但係佢好怕失去個男仔呀!)

全屬猜測,眼見自己身邊同事/朋友成日身受其害,仲無理頭咁個個走泥問無乜戀愛經驗嘅我,為左安慰好朋友,情急之下卒之諗左呢個可以自圓其說嘅怪論.......

搞到個我班friend個個開始有被咬狂,有d竟然問個女仔會唔會咬佢,實屬始料不及......

[ Last edited by ian2910 on 2006-10-17 at 02:36 AM ]
D女仔睇完倚天屠龍記?

如果有人卑女友咬傷,
去揾查良庸賠湯藥.
Originally posted by guswan at 2006-10-17 02:48 AM:
D女仔睇完倚天屠龍記?

如果有人卑女友咬傷,
去揾查良庸賠湯藥.
我都係女仔,不過我就唔會做埋d咁無聊既嘢囉,因為我覺得如果個男仔係要唔記得你既話,就算佢個身度紋左你個名佢都可以忘記你囉.
Originally posted by s_mon at 2006-10-17 11:17 AM:
我都係女仔,不過我就唔會做埋d咁無聊既嘢囉,因為我覺得如果個男仔係要唔記得你既話,就算佢個身度紋左你個名佢都可以忘記你囉.
個個表達方式唔同姐,有d女仔唔咬人,但係就極度無理,人地番緊工都因為少少野要個男仔即刻陪佢,唔泥又急到喊又覺得人地唔愛佢咁!不斷要人地表現care佢愛佢,你話乜野原因喇.......

(討論勿插.....)
Originally posted by ian2910 at 2006-10-17 01:31 PM:

個個表達方式唔同姐,有d女仔唔咬...
lee d 就真係性格問題...要追查點解...就真係要睇佢既成長環境...
Originally posted by guswan at 2006-10-17 02:48 AM:
D女仔睇完倚天屠龍記?

如果有人卑女友咬傷,
去揾查良庸賠湯藥.
咁俾人強姦,落毒,圍搥
都要揾查良庸
幾百億身家都唔掂
其實呢個係潛意識的問題
好似食雪糕咁99.99999999999%的人都會”奶”
好少見人去咬的
正如現實
你只會見人咬人好少”奶”人
扑野時除外
如果正常時間”奶”人的應該係動物貓,狗...先會
Originally posted by ian2910 at 2006-10-17 01:31 PM:

個個表達方式唔同姐,有d女仔唔咬...
好想插你ga la

忍手~ 忍手~ 體諒女仔驚冇人愛o個種心情丫衰人~
IU   vs  UI
I won't GIVE it UP!  as a WOMAN, I must work hard for our Happiness~~~ ^^

求新.求變.凝聚.合作
Originally posted by austin666 at 2006-10-17 02:28 PM:
其實呢個係潛意識的問題
好似食雪糕...
唔係喎﹐我唔咬﹐我"奶"ga wor
IU   vs  UI
I won't GIVE it UP!  as a WOMAN, I must work hard for our Happiness~~~ ^^

求新.求變.凝聚.合作
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 點解有d女仔會咬BF之怪論........

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。