<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家善長玩開边類game??? 有幾勁 >0<~~
返回列表 回復 發帖
我打機由細打到大
1 C% y2 D; g9 F但真係唔叻 係到講仲可以話係獻醜* c  {, Y& M2 u- @0 L' }# L
不過見大家傾得咁開心又想講下
, j' M4 T# q2 l# t細個玩gameboy最叻玩瑪莉奧....好彩都爆到機& }; r- A! e/ |1 v1 q; b( E
之後有玩紅白機(以前有位姨丈佢細個個時玩...之後送比我). q, j6 }) _' X) ~3 q' m3 f
都無乜機隻ok...可能太細個...2 o: @5 a3 Q' c) P( j  a9 ?
上小學無耐得到一部機....SS...唔知仲有冇人記得同玩過呢...
  ]2 b2 [- ~1 L, }但又係周身刀  無把利...
6 R' r8 N, n& S+ A8 `中學之後...係一d朋友(損友嗎?!)...帶去網吧打機
' n# o/ g+ z4 {玩一隻鎗game 唔記得咩名...有得執鎗的(唔係half line); B( k) f* Z1 G/ @5 U8 ]
之後再玩cs....專做衝鋒佬突圍...都做到下野架 嘿嘿 ! K5 T/ u9 o' L) w/ q
諾曼第都玩過...其實依隻game我幾like不過可惜好少人玩...9 Y' I; \( z0 B( a4 k9 T
aoc...war3依d當然都有玩...不過都係水水水水啦
4 v4 M4 p7 N/ j; E7 Z6 l( N$ Y6 y" y+ r# ~& g' O5 p
三國志系列當然都有玩....爆機當然唔係問題 但我都同意樓主所講 退步了...
) k! T: P! o# @$ [2 \- W5 M) x( Y! m# W" H
ps2就winning玩開...水準相信都無大家咁強..../ j& H- ]2 `3 H7 I( B! c

: T* Z( G- t; ?' C* L$ b4 F8 S不過有樣野值得一提....我玩nds隻孖寶賽車唔弱的
襟棉胎最勁
! H2 A2 t7 c% q) c; K不過最正都係4條友玩gametube果隻孖寶賽車,% Y, L9 c; u  F& ~8 R0 ^8 u- O
玩到講晒粗口,真係咩9招都出晒,
5 y& T# U' ^: h盲點放蕉,望人地個畫面放野唔少得,4 A" U2 H& ]( ]0 v6 L2 }0 b; }6 H+ X4 F
就咁過你咁便宜,實等你---用道具打你& k# Y3 I: B) |( @
藍龜入後波同第2名同歸,
6 o8 n% f! w: z; R用左星星都入後波撞人& C% J0 R  E* v4 F$ ?
最後果名追唔到就倒後行,打第一名
Originally posted by qqwqqwqqw1 at 2007-3-18 11:41 PM:; J4 b3 c( ]7 @/ w4 h7 [
不過最正都係4條友玩gametube果隻孖寶賽車,
4 m7 D$ @& T1 _9 y1 [7 q1 a( l* J4 E玩到講晒粗口,真係咩9招都出晒,9 H9 e9 k$ ~) \- z
盲點放蕉,望人地個畫面放野唔少得,6 U- ~; p1 z3 t9 j6 ~2 s* u# k  @
就咁過你咁便宜,實等你---用道具打你
7 x3 F: v  }, J: `7 L, C藍龜入後波同第2名同歸,
# Y4 @  v5 S! }7 I3 M; G6 }用左星星都入後波撞人( I0 h/ E. y4 h; X3 i5 X/ Q
最後果名追唔到就倒後行,打第一名
+ ]. h# U8 u: A0 A: q( m
( P" J9 [9 e! ]+ I! P# n; O/ B5 J/ _
係ㄚㄚㄚㄚ 我吔都係玩得咁9% l3 Z: T" Z/ p) h) E+ c7 W" j
開頭班友仔個個聯盟圍攻我一個,但到最後總會有人攞第一架嘛0 U& I+ I8 p7 U! ?1 t
人始終係自私既我橫掂都係輪,一於(偷偷地)搵第三勁嗰個倍葬
" U( _# Y! P& q( G2 W$ Y" B3 A" @結果第三個嗰個冇得羸,成日比第二個羸哂......咁聯盟就開始分裂
4 f; e; {; B! @4 f# y, m之後,第三個就會同我聯盟!!! .......比番我做第一,咁我當然會保佢攞第二啦......而原本第二勁嗰個就砌到佢吓吓包尾
$ m, T1 }7 v2 D  b  ].........不過毎次一玩番,班友仔又係會一開頭聯盟番,繼續圍攻我一個# b6 L( c5 A6 n3 @) C7 y

; s. K  o. R$ p: y" `[ Last edited by playbr2 on 2007-3-19 at 12:57 AM ]
playplay 有冇玩過1942個brintain呢個map,- a7 l8 B2 }9 P/ K. j+ @
純空戰,德軍空襲英軍.
! e9 p7 d1 Y1 V. u" g本來就算英軍多戰機高手都輸9成,
* S$ {$ g7 w9 Z6 T3 j因為英軍5個據點被炸晒就輸.; n) R, M4 i1 d, `9 s) ~2 @
但我係英軍果邊就嬴面增至3~4成.
& S  [# u% s% U+ D" N* s  a* a  j只要有戰機高手旁住我支flak-38.( J4 j- C8 \# T$ b( U. G7 p! W. k

! R: T. K( [8 b9 p. S我試過30分鐘打落成40架敵機.( K7 L/ n5 }2 V! S3 p
  G8 n  `4 Z% X) \* }3 ?. ~6 Q+ |
好自大!!最叻打飛機8 x4 M7 z2 p. Z: h5 \+ Y1 E

' y6 ^: k6 D$ _- P% I[ Last edited by guswan on 2007-3-19 at 12:38 AM ]
Originally posted by guswan at 2007-3-19 12:32 AM:
) ]6 O! [. e3 |  ]playplay 有冇玩過1942個brintain呢個map,/ o! d6 M, G0 F, K/ k7 F$ l
純空戰,德軍空襲英軍.6 Q6 W4 ]' {/ V" A9 Q' z% ^$ w
本來就算英軍多戰機高手都輸9成,! [% ^) ?( V; L
因為英軍5個據點被炸晒就輸.0 l+ C  l/ g. V" b. N
但我係英軍果邊就嬴面增至3~4成., X& u/ s$ j! _, j
只要有戰機高手旁住我支flak-38.: R( w6 Q: k5 l3 p4 O6 e6 y7 w" g
2 p+ t9 w; P% c) f# P% O0 l
我試過30分鐘打落成40架敵機., g! `. n  \: \6 @1 X1 j' r1 O

n, @- H. f$ S0 Z8 |1 d2 _& o好自大!!最叻打飛機
% \6 \: {0 H0 Y% v7 E- @( w( \& B: k; e: G. I8 O" ?0 `
講真......我揸飛機技術麻麻地......唯一絕技係,比人打落嗰陣時會衝落d敵軍 or 盟友度.....搵人同我倍葬) Q4 A) f9 |0 p& E: l( J

4 h* X5 H: [, [2 i# Q; \2 R8 I! `  N如果玩純空戰用德軍......我一定會狂衝落d高射炮度
Originally posted by playbr2 at 2007-3-19 00:53:
2 S# l& Q! H8 @8 H9 }3 l) \) {. Y......我一定會狂衝落d高射炮度
9 J8 v/ _+ r+ o* Q2 A- q' _) g& e* z8 w1 k; M3 p  i
3秒內打爆你.* z/ l' h& ^6 v( C. O
Originally posted by guswan at 2007-3-18 20:44:! c6 V7 E+ M$ X9 r- a
一架100%飛機我3秒毀滅.除非正頭頂個盲點垂直衝落嚟.2 J: f6 I0 J: o1 @) d7 \- F
又或附近多個3架飛機,會聽唔清方向....
0 A4 `0 P6 }. \, W! Q5 f" ?3 j! _( j" c0 g
[ Last edited by guswan on 2007-3-19 at 01:05 AM ]
我最勁應該係玩shooting game
! U0 u5 p6 \" S4 h8 D想當年果隻反攻諾曼第...
& x. G! N2 ~) N; s' i  J% u我基上每次玩都排榜首
* T4 o6 K6 L) z3 O- A我唔止殺人係最多..連死ge次數都係好少.... A- Y2 v% {0 `$ Z
差唔多每次都係可以"收支平衡"(我自己覺得殺得多過死)' f& u2 g6 m5 E9 \- [% E
好多時都會起碼殺2-3先死一次...
1 Q! M) ~3 e7 m' p) B, Z記得果時我個fd曾經同我講話% M+ s, \; ?! ]: w, I
如果同一場玩好驚見到我...5 q1 S; K' c" Q
所以成日揀同我一team..haha
" |6 J4 p# B! ?8 W9 [( ?6 j2 m/ U+ O
果時真係最高峰...1 T6 W+ R1 p2 S+ y( F  E% K& m
諗返都正!!
民主定民粹?
Originally posted by guswan at 2007-3-19 01:00 AM:: Q) g2 W! R+ H
/ ^% J: s  ]' X

, d4 N7 c( S8 a8 w: b! @3秒內打爆你.5 Q& u; {5 M5 x7 P+ u$ \: S
2 D& }) A1 ]% T4 X" T

+ `. F7 E1 j9 \9 x0 v% X0 o8 L" k[ Last edited by guswan on 2007-3-19 at 01:05 AM ]
& v. A1 Y2 i. L
* ]$ a& r  b8 q2 H我條屍骸會衝落黎,等你同我倍葬8 p# q0 P- k( ]
1 `- v4 X. _: k+ M/ S4 T
p.s. 係喎....有冇人玩魔獸架9 V" X% M3 B$ `. {' ^- Z) c

2 F( }9 t* K2 U& y' w: R$ t' i[ Last edited by playbr2 on 2007-3-19 at 01:24 AM ]
Originally posted by pigcat at 2007-3-19 01:04 AM:
. M# D& V3 K* p% ], t我最勁應該係玩shooting game( @" c% `( g  k' e
想當年...
/ `# f. P+ v% U' M) K2 K+ N' W6 R  _0 {) M+ |+ @2 d! y/ S
你d fd 真好....我就慘
7 K# z, d* z; A佢地成日逼我同d魚腩一team , 之後''獵殺''我.....
4 y, U0 q, Z8 n7 k# q我就且戰且走....又比人埋伏.......九死一生
/ ?' c& c, t4 `5 `: U  i有時好彩先至有機會來一個反偷襲
無人講拳皇奇怪
& e- }/ O" C" r4 r我係由95到02都有玩 中手一名$ m' a! g6 ]3 r- y' M
依家唔知出到幾多 果陣時同成班friend一齊玩一齊練招 然後挑人
5 Q6 A: G& Z7 N" y/ f; {5 G2 ~0 _& o7 e" t9 T; {
仲有PC GAME AOE 又係成班friend玩 係裡面互毆 都係中手一名( _. w% N% @) B1 v4 X
同成班friend打機會開心D 不過某一種機除外. T9 N2 f4 p" c1 ]( [+ B2 x, Z* D

* H8 v; s9 A- b/ I6 |[ Last edited by head on 2007-3-19 at 02:03 AM ]
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家善長玩開边類game??? 有幾勁 >0<~~

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。