<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 門多隆通話紀錄首次公開!!!
返回列表 回復 發帖
0 m6 A- z" N0 T% Z1 M

* N* e" \% V8 ]; p0 V唔係話唔比佢葬,
& ]2 H) {# `4 {" Z: R但事發只係短短幾日咁就葬左佢係咪快左D?
0 I  z, r& s  j6 F0 x  r究竟有冇驗過屍?$ c6 t: w/ N" Z
有冇CHECK過佢身上有冇D咩線索?
- M, z. s5 q& k6 d7 U9 W一話放班人過黎查就即刻領屍即葬," D& U4 V" |9 A0 j6 M8 A& ^8 n$ Y' C& w
會唔會係怕人係佢身上CHECK到D乜? .../ z/ V" e1 @& c6 [5 u6 g& {
jojojojoj 發表於 2010-8-30 02:07 AM
$ \  i# g$ r1 O7 I) c% j

z1 b' c  H  r匪國上下,擺明係唔見得光,身有屎囉,( f5 B1 k% t6 ~. s5 c+ b$ P
但香港(甚至阿爺)你又奈得佢何?5 c& D$ {+ i& c8 i

8 ^6 i# Z0 d% l' `" M當一個國家上下,可以無恥到呢個地步,
: V6 t. h& C5 @  y5 \7 \, `0 P/ z; \你還應對它還有任何期望嗎?
4 \' M: t# O1 [5 H- Z3 V- D+ S& ]5 i; S- G% J" v
匪國上下,擺明係唔見得光,身有屎囉,, k, k2 R0 ^$ O9 e2 Z+ s5 S' Q, A
但香港(甚至阿爺)你又奈得佢何?) V* `, K1 [: I! {$ b6 _

' Z9 q  X3 B* A$ n5 L當一個國家上下,可以無恥到呢個地步,
2 f  R) i9 F1 ~8 d你還應對它還有任何期望嗎? ...
1 Z+ ?( J* M7 tinfjlam 發表於 2010-8-30 02:14 AM
/ b" D/ a$ n1 l7 X# K

3 g4 P' r9 r4 d2 u9 U$ r  H" C$ W) v5 ~. t/ i  l: q0 L7 R
講真菲律賓衰極刀巧過中 共多多倍) n6 g( L1 q+ z- {% R

* b2 L+ m2 ?5 g, Y港人係內地發生意外,共匪會將消息全面封鎖,港人根本無權過問$ s) F, l, R" D: a5 F

( U5 J8 A6 a# p) ]然後極速火化,死無對證
- Z. d8 X! K3 q7 q, h. t1 W2 u* Z. @$ @; e
菲律賓衰極刀係一個民主國家
禾係 ........ ....... 電梯男
, J2 n- l  U: ~" h2 H: ]5 H& P
6 F2 m" i5 N0 ^: g/ L
匪國上下,擺明係唔見得光,身有屎囉,7 U; n0 R) U  K4 A
但香港(甚至阿爺)你又奈得佢何?! A+ q; A/ t) J  [$ f3 t. _, s. U

: O% m2 F* J7 C6 k當一個國家上下,可以無恥到呢個地步,4 ?5 s7 P: Y* W& }7 u- F. D
你還應對它還有任何期望嗎? ...' t' p0 m  X: N3 a
infjlam 發表於 2010-8-30 02:14 AM
9 P% x+ `9 [$ M& o4 H" x! D
$ _. G) @! j( @; J0 [8 @! E
成單野要查根本有排查,% @3 o  Z3 a% s2 K. O) ]
只係查在場既人都有排搞,
3 {- Q2 {  b- E  b; X3 c唔好話人地就算香港,* [- ~- m/ K; e; Q; ]# K
之前徐步高案都係有疑點而不了了之
& m1 L% E6 ~# N, K+ y但今次賓佬做到咁低章真係好野
! _# G. U, Z8 Z: T+ l( M

. o5 W" M; P  b# J; _6 m) B成單野要查根本有排查,
& i' }4 C* }$ W% h只係查在場既人都有排搞,
/ h- [0 a9 g" A8 g& h9 T0 w; B唔好話人地就算香港,
& Q3 H8 O+ u% w之前徐步高案都係有疑點而不了了之! u# @; M5 }6 h5 Z% H9 L0 ~6 y
但今次賓佬做到咁低章真係好野0 d7 d4 K6 n0 W( O! n: D
jojojojoj 發表於 2010-8-30 02:32 AM
8 N6 A0 F. s' \* o% V1 S5 {" |

8 x( P+ i, j( l& R
  C- D0 F" u' b, R! J2 g有得查刀巧過冇得查  [  x9 N3 B  o" V% X! k

" a+ R1 a  M) m6 K! L- T0 d如果係大陸你想查刀幾難牙
2 a9 z2 x) V# G8 p( a- g0 K

0 W+ ~: W' ]% c: i, X! a衝擊領事館燒領事館就叫替枉死同胞出一口氣?
! y! }! |7 w$ M2 K3 [- t! i思想幼稚到白痴既地步,6 B; Q8 m4 a! n' ~4 i' E
燒完又點?幫兇仍然逍遙法外,  }( e. y9 r: T4 E# H
咁做只會比賓佬逃避責任同落閘既藉口,+ r1 X& R/ {) L
更加影響香港既聲譽,
1 t" f" [. [; r' `6 A- H( o你估宜家幼稚園細路仔打架,
! O- V) P& w* i" S你打我一拳我要踢番你一腳? ...
: X6 G, ]( [1 F& A+ F/ g# W6 p- _3 ^jojojojoj 發表於 2010-8-30 12:24 AM
: ~3 I+ ~% ^2 \9 {9 v: p% U% k! a中國就係有太多好似你d咁嘅人, 出事後仲要假道學懶理性, 講埋d乜9影響香港聲譽嘅廢話;
& _& n( ^7 [: z5 x: H% w! t9 \早十幾年, 韓國日日示威, 日日擲氣油彈, 又唔見有人話影響韓國聲譽?
: @3 q+ M' m( f& F  l對付不公義的人和事, 理性的表達不滿永遠是無法成功, 適當的以暴易暴是在所難免;
1 V6 U" o0 R0 Q+ O! Y當年的漢奸汪精衛都主張以理性方式跟侵略中國的日本人合作, 你係咪覺得佢做得啱?
! v+ F6 s& ]1 A. d) _你問我點解唔去搞? 你都戇尻, 孫中山搞革命都唔會自己一個人啦;5 P9 e- O& T4 D1 h# C& G
當自己處身一個當示威遊行為娛樂節目的社會中, 我一個人又可以做到乜?
本帖最後由 jojojojoj 於 2010-8-30 01:41 PM 編輯 2 A. G" I8 @4 Q$ O

6 h/ `, ?: `$ s7 q( F; I7 G$ U
; P6 B! o! O2 ]
中國就係有太多好似你d咁嘅人, 出事後仲要假道學懶理性, 講埋d乜9影響香港聲譽嘅廢話;
# I9 B* ]8 y( w  E5 ?早十幾年, 韓國日日示威, 日日擲氣油彈, 又唔見有人話影響韓國聲譽?
2 K3 Q& y% T. G! f8 w4 a9 v對付不公義的人和事, 理性的表達不滿永遠是無法成功, 適當 ...
( C5 F; i, o( _8 n6 ]4 q0 F' r打狗棒 發表於 2010-8-30 10:36 AM
) [2 o6 u) H/ j: Y宜家唔係叫你同菲律賓合作殺香港人,
, o& ~" F' R( _6 P: C講乜春汪精衛?
7 x, s8 s, N6 B2 v你唔講下唔知幾多萬年前D原始人都係靠打解決問題?3 k5 u$ P4 t& K' I4 H; @& p
2010年啦, 進化下啦, D思想仲係咁幼稚
1 y' v* x+ V, g1 j$ K  g/ t中國就係有太多好似你d咁嘅戇9仔,
/ q% |+ f6 K: i$ V  A- {用屎忽諗野, 搞到好似蠻族咁& Z' I# k0 x: o( D$ W- W& d% L! ~
你咁鐘意搞事, 你唔去叫人同你一齊搞革命, 睇下有幾多人跟你?
4 c( G* x' }; m' U) ^% N7 m2 |3 A你都7能懵懵, 只係識講廢話, 其實就想睇香港人同賓佬一齊仆街
最諷刺係甘不濟既菲律賓人民刀有權選總統% k* i  l  T# B% N/ T3 Z$ g- V8 Z
+ a* e: v* K6 S7 j5 T6 i- o% @

- u; |- x  e& C6 S甘先進既香港人民竟然冇權選特首
長遠香港人可以借今次事件幫菲律賓建立更民主法治既制度
( y+ j0 B- ?( h# e( F. m
宜家唔係叫你同菲律賓合作殺香港人,; F$ R4 C, R% r
講乜春汪精衛?+ [* I4 A/ _; U( @: u: B1 l. d, A
你唔講下唔知幾多萬年前D原始人都係靠打解決問題?3 D" M+ _- W5 G/ o5 z
2010年啦, 進化下啦, D思想仲係咁幼稚
# `3 s+ c9 Y# k! }( R中國就係有太多好似你d咁嘅戇9仔,
) M. P# T% V" Q0 {  j: y用屎忽諗野, 搞到好似蠻族咁
( ]4 a0 c( g: F你咁鐘意 ...( v# ~+ P( P9 s; a
jojojojoj 發表於 2010-8-30 01:39 PM
3 Y5 }  v+ b+ X( q+ _' t
! L0 L) P" e% R( o3 i
算吧啦
" E; k  v6 ]8 @, X/ o, C再同呢啲思想如此天真的戇鳩仔理論,只會浪費生命
; q* v( M) l# S! n( K' B
1 O/ r+ f7 p7 w4 n) G
算吧啦
" P7 \" k0 ]* r+ G再同呢啲思想如此天真的戇鳩仔理論,只會浪費生命
$ S: m% x9 B& V! V, d* P. w$ ?Watchman 發表於 2010-8-30 10:25 PM
2 j$ X$ o  f4 c* ~/ H
6 o) T7 z% n5 `* x8 Q6 b只係覺得, 如果因為自己既不幸, 去針對晒人地成個種族, 4 T5 r' `# g8 b6 P+ J8 E" N/ \
燒領事館比你燒死晒入面D人又點? 咁同個槍手有咩分別?
  G: A( T- u$ ]6 m再講多次, 唔係要成個菲律賓血債血償, 只係要番個真相, 還番死者公道
$ D  C. u$ S" o) y* U7 ^  f唔知點解有人可以講埋D咁唔理智既野, 作為香港人真係為佢感到有D羞恥
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 門多隆通話紀錄首次公開!!!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。