<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 測試區 » AIO2014tp2019 » 元老第二片 : 鍾嘉欣突然生仔結婚,原來幕後有咁既秘辛!
返回列表 回復 發帖
睇左..你仍未講鍾嘉欣2013年失視后原因 嘉欣爆思綺冇抑鬱係2015年喎
想知2013年鍾嘉欣最高呼聲視后一年..點解阿sir係阿sir咪好爆..雖杏兒套怒火街頭都高呼聲..但嘉欣女喜都冇埋? ...
胡生 發表於 2019-6-9 08:11 PM
其實2013年唔係主線 , 我只係強調一下嘉欣果年有幾紅 ...
事實當年阿田人氣係高過嘉欣 , 但就好似滕麗名係2017民間視后咁 ,
係頒阿田之前大家都係覺得 "搞下笑姐"

至於11  12年點解五強都入 , 係分獎策略 .... 尤其12年大台擺到明 ,
係想分獎比楊怡  子珊 , 如果嘉欣入左圍就反而更比人質疑
你唸住 , 唔比嘉欣入圍過左一個月 , 到頒獎禮果陣仲有幾多人記得???
如果嘉欣入圍但食白果 , D人反而會質疑佢點解會輸比楊怡  子珊

... ED我本來都想講 , 但我新片講2015年既野 , 都有少少OUT拉 ,
講2011-13咪OUT上加OUT???
睇左..你仍未講鍾嘉欣2013年失視后原因 嘉欣爆思綺冇抑鬱係2015年喎
想知2013年鍾嘉欣最高呼聲視后一年..點解阿sir係阿sir咪好爆..雖杏兒套怒火街頭都高呼聲..但嘉欣女喜都冇埋? ...
仲有少少驚比620告 ...
陽光司法
鍾嘉欣唔係620得籠好耐..得9閒告你
其實2013年唔係主線 , 我只係強調一下嘉欣果年有幾紅 ...
事實當年阿田人氣係高過嘉欣 , 但就好似滕麗名係2017民間視后咁 ,
係頒阿田之前大家都係覺得 "搞下笑姐"

至於11  12年點解五強都入 , 係分獎策略 .... 尤其 ...
迦樓羅女王 發表於 2019-6-10 08:42 AM
你唔feel2013嘉欣失視后..失女喜...好耐人尋味咩
鍾嘉欣唔係620得籠好耐..得9閒告你
胡生 發表於 2019-6-10 08:48 PM
死勒 ... "得籠好耐" 係咩意思???
你唔feel2013嘉欣失視后..失女喜...好耐人尋味咩
胡生 發表於 2019-6-10 08:50 PM
視后係阿田 , 阿田後面係咩人??? 心知拉 ...
大家得閒無事幫我睇多幾次拉 , 篤篤數丫麻
大家得閒無事幫我睇多幾次拉 , 篤篤數丫麻
迦樓羅女王 發表於 2019-6-11 09:46 AM
咁驚青點做大事
其實胡生覺得我兩篇既文稿點??? 爆點夠唔夠爆??? 夠唔夠豐富???
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 測試區 » AIO2014tp2019 » 元老第二片 : 鍾嘉欣突然生仔結婚,原來幕後有咁既秘辛!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。