<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 對呢個論壇既睇法...........好多人
返回列表 回復 發帖
Originally posted by kgkgkg212121 at 2006-4-29 21:07:1 \$ b3 a+ w5 k9 B
同而家咁唔同樣ge..
  l3 f/ ?1 f* Y; w/ M: x7 l; W7 F7 q# j, F5 q8 k) l
廿幾年喇
.
Originally posted by CopperRed at 2006-4-29 21:02:
0 h3 w, K& ^5 c4 `' hsure聽過~唱好女人~
9 `6 y+ M# g* I: r" i
9 z9 ^% I" Z) A9 s5 x2 k/ t5 n8 C
覺得好唔好聽?
2 ~, N* q' c5 \# j+ X8 L佢住我樓下嫁,想唔想去探訪佢?
.
Originally posted by 155220 at 2006-4-29 09:10 PM:
' s( H/ |* a2 e7 o  [" x/ F% d  |4 x& J: N- q: O; r

, j5 Z* g/ a2 ^/ j5 W覺得好唔好聽?
8 G' P* F; Y9 N# h$ {+ Y佢住我樓下嫁,想唔想去探訪佢?
" q+ j4 X! @& `$ [我諗around五十果d會最熟識佢,會想見佢
Originally posted by kgkgkg212121 at 2006-4-29 21:19:7 o8 ~" {) U1 x! E

2 S! e/ I$ m3 K& |, ~我諗around五十果d會最熟識佢,會想見佢
5 \3 Z. H, P+ j8 N3 c2 Y

! Q5 R' W( i$ i1 F' Q3 n$ ~我見過佢2次
9 x! `; u9 g5 K3 @; w/ w* T真嫁
.
Originally posted by 155220 at 2006-4-29 20:42:
9 m7 Z% J$ K8 g% m
. n5 P7 {  H8 _2 Z$ a% F
" ?  s& L+ r1 W3 b佢叫張偉文,聽過佢既歌未?
1 B5 S0 s  t" |8 P4 E
[離別的叮嚀]絕對要聽(最好聽舊版),一流!
求FUN不求分,最緊要開心!

JUST FOR FUN
Originally posted by winfield at 2006-4-29 23:05:/ p# ^/ b: r! F2 }+ ^

/ T$ A9 U/ G' F* g- q[離別的叮嚀]絕對要聽(最好聽舊版),一流!
/ Q/ j$ p* o) p

) w7 \+ f8 J5 h) ^5 Y$ Z) k' X我聽過幾次
5 @# Q7 m- b3 O$ C3 z& D有隻碟叫長青樹,有佢既歌嫁
.
Originally posted by ALWIN_WONG at 2006-4-29 07:43 AM:
4 I1 y0 n* T( U6 J) C實 施 左 600 分 先 可 以 DL 到 野 之 後 ,6 D' A; v# t+ q, `6 i
真 系 流 失 左 好 多 海 外 會 員 ﹗
1 G# z6 M, Z/ g
' d$ \& ]: F6 }5 |1 v: }
; z8 }# b4 N' y/ N我個心依然響26fun到
呢度雖然update率冇其他大forum咁高,但呢度o的member 比其他forum成孰。係度傾計過癮好多
膠少陣當幫忙
Originally posted by Dr.anger at 2006-5-3 11:34 PM:
* c, q- @/ s5 s6 \2 u呢度雖然update率冇其他大forum咁高,但呢度o的member 比其他forum成孰。係度傾計過癮好多
7 W2 [; a/ n* }: N

4 k" E$ }( @, u5 r: V2 l. `8 j% ?呢度多阿叔
Originally posted by Dr.anger at 2006-5-3 11:34 PM:2 _0 N% z  a' Z* q
呢度雖然update率冇其他大forum咁高,但呢度o的member 比其他forum成孰。係度傾計過癮好多
  y7 q0 F1 [9 m; bagree ar, 你估我幾多shui? 總覺得呢個論壇d人好多都有二三十
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 對呢個論壇既睇法...........好多人

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。