<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 邊間大事擴軍o既球會會成功 / 失敗?
返回列表 回復 發帖
車仔同巴塞都會失敗 la
國米就會因假波罪名被罰降至丙組作賽
Originally posted by bigfish at 2006-8-7 04:45 PM:
開口說夢話???
Originally posted by bigfish at 2006-8-7 04:45 PM:
ok喎...
絕對好大機會..........................喺發夢出現~
man utd~~~CARRICK

Cyndi Wang
Originally posted by cfccfcc at 2006-8-7 07:36 PM:

開口說夢話???
車仔搞得掂班球星先得 ga.....曼聯收購左卡域克之後組軍已經完成
巴塞上季已經俾皇馬追到氣咳, 今季都輪到逐漸上力o既皇馬 la, 碧咸唔會容許自己連續失落聯賽冠軍o既
祖記同 AC 都俾人揭發, 國際米蘭自然成為被針對對象, 其他球會一定捉佢痛腳
Originally posted by bigfish at 2006-8-7 11:20 PM:

車仔搞得掂班球星先得 ga.....曼聯...
一個carrick就搞掂??
一個beckham就有能力唔比皇馬四大皆空? 如果係皇馬呢三年就唔使咁啦....你話皇馬搵左大簡同艾馬臣,barca都搵左森保達加杜林,雲佬我就覺得作用唔大,皆因皇馬太多前鋒,佢踢唔晒咁多的....
另外,上季成季我都唔覺皇馬有機會追到barca囉....
Originally posted by bigfish at 2006-8-7 11:20 PM:

車仔搞得掂班球星先得 ga.....曼聯...  碧咸唔會容許自己連續失落聯賽冠軍o既
咁即係一樣可以套用成為 :  碧咸唔會容許自己連續失落世界冠軍o既...

你講親野都好好笑..
26fun sport 版笑匠非你莫屬!
馬體會買左沙達列廸斯,佩尼亞,哥斯甸亞
加上原有ge 柏保路,a盧比斯, 盧辛
中後場強左
前場加入米斯達,亞古路
加埋torres,maxi,petrov,galleti,
仲有唔多得ge kezman
後備力量強左
又唔使打歐洲實
今季應該可以打入頭4名
Originally posted by lazialihk at 2006-8-8 11:00 PM:
馬體會買左沙達列廸斯,佩尼亞,哥斯甸...
同維拉理爾一齊打Uefa
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 邊間大事擴軍o既球會會成功 / 失敗?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。