<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【3個只能活1個】(你會點選擇?)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2005-11-23 09:02 PM:0 ~; s+ V% l/ q, ~

: n3 k+ u6 o$ j$ j' W# f) g" c/ Z- W電視公式:1 J; g+ R4 f+ q5 }
個人一星期內會傻左,then脅持人質同佢同歸於盡
+ r7 Q% S) Q7 O4 Q$ t: p
) l! r  F' l2 w3 l% L/ n[ Last edited by YUEN_LOUIS on 2005-11-23 at 09:20 PM ]
' K7 Z) f( G% g" F
  ^$ l3 n% M$ S# m% m; A9 e
7 I& i2 b$ N- E6 ~好彩我12月頭開始清大假, l6 L8 E3 s2 r+ Y/ w  g) i
) J! }  W$ S7 M# B" h; D
如果唔係咪pk:cool:
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2005-11-23 09:19 PM:
, N0 S7 K6 z$ F, ~' V
; u7 T  t/ y1 r  E# ?7 d% c都話係:
( B% R( ]# u! g電視公式3 d5 ?: Z6 q; m; S9 U9 ]- ]
0 V, {, G! {) S: ]( V
/ D1 I- t& f5 F+ q! k3 `
% ^) Q6 v& N' _& ]+ B2 A* f
咁我都要請定阿旺先掂....
Originally posted by at 2005-11-23 06:39 PM:& i- M& u, e) C; Q: u
我會...., G- x4 F8 q' _$ w5 _+ a$ G4 j
能力可以train,態度同樣...
3 m$ F1 {: w- j7 D- i4 C& D+ h5 i但如果揀a,比佢boss睇到就話你d細的態度唔好! ~: z6 V5 i0 i$ R4 f7 x: Y
話連你d細都管唔好咪仲大獲
AAA~~~~
題外話~~~點樣先可以加分架
題外話~~~點樣先可以加分架
Originally posted by joe159357 at 2005-11-23 09:53 PM:
. f: y7 Z* l! y, B
- r$ y; R+ Q! G但如果揀a,比佢boss睇到就話你d細的態度唔好6 |; m* B! I5 Z" w  u( W- g1 v
話連你d細都管唔好咪仲大獲
* y  l$ Q$ |0 H- Y

2 k' I+ a# c& v但如果揀b,比佢boss睇到就話你d細的工作能力有問題& l  J2 H' v; e
話連你d細都教唔好咪仲大獲?2 i8 ?1 S7 F- ^! g# p
3 m& y$ v# O7 Z9 I
得c好?7 J8 C5 J) j' X8 ^$ H9 a
, q+ v) l$ _8 N$ ~; ]( h" K
坦白講邊份工都有人蛇嫁啦!d阿頭管得咁多咩~分分鐘管住佢?個boss無理由唔明掛!
. m& [! c/ i- [
$ z: m: W9 I2 `, M  t6 v( J! F: i況且666:+ S  V1 q- X, Q
間公司係我師傅開的
3 G5 k* l( u- L除左我唔做之外6 I% B( P! z8 f
基本上唔使擔心俾人取代
2 Q0 Y* B* I. T6 N- d/ H! o8 S
多謝各位連呢樣都幫我諗埋
http://www.youtube.com/watch?v=Xu06Nyo7u-c&mode=related&search=
http://www.youtube.com/watch?v=ftMDfCaHnao&mode=related&search=
Originally posted by 甸豪 at 2005-11-24 05:35 PM:
. Z) r. f' V3 j" v5 ~AAA~~~~
+ \8 D/ l% }( s% u2 n+ @x2
當然b啦~' M* O. T: z# J! {2 B0 r* s. l- E
佢雖然實力平庸,但能力補求~
+ [5 J; w6 N; H; n" D9 h唔識可能學,佢肯做就得啦...而且狀態比較平均,做事都有交帶
% S, U2 B1 I5 c" D, [只係缺乏經驗~
B
http://www.xvideos.com/video451827/rio_filter-074_babe_filter-037_and_squirt
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【3個只能活1個】(你會點選擇?)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。