<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!
返回列表 回復 發帖
找一个機會,恨恨的表白,一个無悔的表白,一个打了輸數的表白
當是為這情作結
自由神 發表於 2011-7-25 06:52 PM
但其實平時基本上我每日都會打俾佢幾次(公事)﹐有時甚至會見到佢﹐假設表白之後真係衰咗﹐我又怕尷尬.....

(唉...又驚呢樣又驚嗰樣...)
喺我眼中呢个他只係籍口
也許是女方拖拉既籍口
也許是你為她逃避你表白的籍口
自由神 發表於 2011-7-25 06:54 PM
我都唔知.........
今日佢除咗返黎公司攞嘢之外﹐仲同佢屋企人黎公司所在商場飲茶(基本上係EVERY SUNDAY佢都會做呢樣嘢)﹐咁晏晝大約1點佢攞咗位之後﹐佢就出現喇﹐當時我同佢講想食點心﹐咁佢就話會打俾我問我(同埋成班同事)食乜﹐點 ...
ThomasKoon 發表於 2011-7-24 11:22 PM
尋晚忍唔住問佢"哦"即係乜嘢﹐佢答我"UNDERSTAND"....UNDERSTAND啲乜嘢呢.......
尋晚忍唔住問佢"哦"即係乜嘢﹐佢答我"UNDERSTAND"....UNDERSTAND啲乜嘢呢.......
ThomasKoon 發表於 2011-7-25 07:00 PM
不要只放大一些小點
不要只放大一些小點
自由神 發表於 2011-7-25 07:05 PM
唔明?????
你不是不知道, 你是不面對
你不是不知道, 你是不面對
自由神 發表於 2011-7-25 07:07 PM
咁你覺得我應該同佢講?
那"哦"一點都不重要
那"哦"一點都不重要
自由神 發表於 2011-7-25 07:11 PM
咁以你高見﹐你覺得佢同我講"UNDERSTAND" 係指咩呢???
咁你覺得我應該同佢講?
ThomasKoon 發表於 2011-7-25 07:08 PM
我是覺得你像這樣不行
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。