<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!
返回列表 回復 發帖
頭先8點幾﹐因有啲貨嘅嘢要打俾佢﹐咁言談間佢同我講"搵收銀幫我CHECK咪得囉".....
我當時喺度諗"我真係咁令佢討厭...連公事搵佢都唔得...."

之後我SEND SMS俾佢﹐同佢講唔好意思﹐我都係迫不得已至搵佢﹐佢覆我話唔緊要﹐冇介意.....
不過我再SEND過去同佢講﹐因為佢咁講令我覺得佢唔想我打俾佢﹐而且我唔知當時佢到底有冇同"他"一齊﹐費事又多事.....

講真﹐我都唔知我發呢個SMS到底係為咗乜...我只係知道當時心情好低落﹐仲忍唔住喺巴士度流咗幾滴眼淚添.....

而家諗返﹐都唔知自己幾耐冇流過眼淚喇.....
頭先8點幾﹐因有啲貨嘅嘢要打俾佢﹐咁言談間佢同我講"搵收銀幫我CHECK咪得囉".....
我當時喺度諗"我真係咁令佢討厭...連公事搵佢都唔得...."

之後我SEND SMS俾佢﹐同佢講唔好意思﹐我都係迫不得已至搵佢﹐佢覆我話 ...
ThomasKoon 發表於 2011-7-28 10:41 PM
愈講愈怪
你點阻住她與他?
他知道你存在?
愈講愈怪
你點阻住她與他?
他知道你存在?
自由神 發表於 2011-7-28 11:03 PM
當日我同佢WHATSAPP嗰陣﹐就已經俾"他"知道咗(當然"他"唔知我鍾意佢啦)......所以我哋曾經講過﹐佢放假我就唔會WHATSAPP佢﹐因為佢唔想"他"誤會.....

而早幾日佢WHATSAPP度BLOCK我﹐亦都係唔想"他"再有任何誤會....

當日我聽佢講﹐"他"驚佢會有第二個......
當日我同佢WHATSAPP嗰陣﹐就已經俾"他"知道咗(當然"他"唔知我鍾意佢啦)......所以我哋曾經講過﹐佢放假我就唔會WHATSAPP佢﹐因為佢唔想"他"誤會.....

而早幾日佢WHATSAPP度BLOCK我﹐亦都係唔想"他"再有任何誤會. ...
ThomasKoon 發表於 2011-7-28 11:18 PM
佢利用追番个男仔,你咁都忍得?
好心你就唔好再SEND SMS俾佢啦~ 打完個電話就算啦..如果唔係佢只會愈黎愈避你, 你無彎轉GA啦..你而家唔理佢都仲有一線生機

評分次數

佢利用追番个男仔,你咁都忍得?
自由神 發表於 2011-7-28 11:32 PM
算啦.......講真﹐係我自己傻啫﹐明知唔會有結果﹐都"中"個頭埋去﹐就算佢真係利用我﹐都係我自己攞黎﹐而且佢一直都冇對我講過任何嘢.......
好心你就唔好再SEND SMS俾佢啦~ 打完個電話就算啦..如果唔係佢只會愈黎愈避你, 你無彎轉GA啦..你而家唔理佢都仲有一線生機
LOFREE 發表於 2011-7-28 11:33 PM
唉....我都唔知....我都叫自己唔好SEND, 不過又控制唔到自己....
5834# ThomasKoon

佢利用你黎到追男仔, 等個個男仔知道有對手, 等個男仔追佢, 而佢唔駛追個男仔,
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。