<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!
返回列表 回復 發帖
5847# LOFREE

戇居埋今日﹐我聽日會要自己醒架喇......

早抖喇﹐88

評分次數

仲有..我訓先..聽日講~88
LOFREE 發表於 2011-7-28 11:48 PM
goodnite
我都知我同佢係唔會有可能.....只係仲未醒啫.....
ThomasKoon 發表於 2011-7-28 11:48 PM
定个日子俾自己去醒
定个日子俾自己去醒
自由神 發表於 2011-7-28 11:52 PM
唔定喇﹐就今日啦....

神兄﹐想請你幫我見證﹐今日7月29日﹐我要自己醒﹐我要同自己講﹐唔再去搵佢、諗佢、理佢﹐總之除咗公事﹐我唔會再同佢有任何聯絡﹐費事困擾自己之餘又煩到人﹗
唔定喇﹐就今日啦....

神兄﹐想請你幫我見證﹐今日7月29日﹐我要自己醒﹐我要同自己講﹐唔再去搵佢、諗佢、理佢﹐總之除咗公事﹐我唔會再同佢有任何聯絡﹐費事困擾自己之餘又煩到人﹗ ...
ThomasKoon 發表於 2011-7-29 09:18 AM
我今日暫時都做到淨係公事至揾佢,而且今日好多嘢跟,連掛住佢嘅時間都冇...

講開又講,我對佢有嘢,原來有個同事睇得出,今日佢打
黎門市揾我嗰陣,我個同事仲專登玩嘢,同我講:"你女神揾你呀"....哈,吹漲!

不過既然我決定咗要自己醒,我就一定會將對佢嘅愛收埋!
"漂亮的話有誰不會講,但能做到的又有幾個!"

以上係尋晚無意中睇到佢FB打嘅一句說話,直覺話我知佢有事發生,換轉之前嘅我,一定會即刻問佢係咪俾人蝦,不過我講過要清醒,佢嘅嘢已經與我無關,所以我會當睇唔到......
"漂亮的話有誰不會講,但能做到的又有幾個!"

以上係尋晚無意中睇到佢FB打嘅一句說話,直覺話我知佢有事發生,換轉之前嘅我,一定會即刻問佢係咪俾人蝦,不過我講過要清醒,佢嘅嘢已經與我無關,所以我會當睇唔到.. ...
ThomasKoon 發表於 2011-7-30 10:07 AM
最好連fb都唔好睇佢啦,,,,
最好連fb都唔好睇佢啦,,,,
自由神 發表於 2011-7-30 11:07 AM
無意中睇到..
你可以hide
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。