<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 對唔住咁多位網友.....
返回列表 回復 發帖
Originally posted by mcsimon0574 at 2007-7-13 10:47 PM:
講個好消息比你地知呀.....

今日佢...
复迟左,唔好意思~
甘你更加应该要好好珍惜匿次机会去改左你 d坏习惯~
你要知道,唔系每个人都甘好彩有 take2 架~
其实你自己有无试过从另一个观点去睇你自己,同你地两个人既将来?
你自己都知道你唔好脾气、好冲动、成日打她,
甘你有无捻过如果你地真系结左婚,你地既生活系同而家无分别?

如果你觉得你真系改唔到你 d坏习惯,甘就恕我无礼,你不如同她分手咯~
还她一个自由,俾个机会她揾一个可以对她好过你对她既男人。。。
甘当然,我都唔希望你改唔到。。。
好兄弟,嫡起心肝改左你 d坏习惯,为你又好,为她又好,
慢慢改咯,一日改唔晒架,续 d 续 d 黎,
始终有一日你一定得既~!!!!!
Originally posted by mcsimon0574 at 2007-7-16 11:10 PM:

我..咪又係咁...

依 幾日都慢慢...
但係.... 你唔搵佢邊黎動力去改...................................
Originally posted by mcsimon0574 at 2007-7-16 11:10 PM:

我..咪又係咁...

依 幾日都慢慢...
試下咁啦,唔好打俾佢,淨係SEND SMS.......
都要下D決心架喇
Originally posted by autod at 2007-7-17 06:33 PM:

試下咁啦,唔好打俾佢,淨係SEND SMS.......
都要下D決心架喇
其實每日有d 咩進展﹐都可以每晚send sms 俾女友ga 嘛﹐咁女友又未必一定要覆~

好似個女友每日都會check住佢每日有咩進步咁﹐咁個女友又可以feel到佢個真心喎﹐都幾好呀~~
但係個問題就在於.....佢覺得我煩到佢呢...
佢話依一個月係我去改....一個月後先好聯絡....

唉...尋日終於忍唔住..去罵左個的士佬...
好憎!!!
Originally posted by mcsimon0574 at 2007-7-19 01:17 PM:
但係個問題就在於.....佢覺得我煩到佢呢...
佢話依一個月係我去改....一個月後先好聯絡....

唉...尋日終於忍唔住..去罵左個的士佬...
好憎!!!
的士佬?
你講左兩次我都唔明
Originally posted by 艾力克 at 2007-7-19 03:53 PM:

的士佬?
你講左兩次我都唔明
其實係咁...由於平時我出入都係揸車多 ,
而我又係d好火爆既人...如果你都有揸車的話, 你就會知道的士佬有幾刻人憎...
如果無. 我點講你都係唔明...
Originally posted by mcsimon0574 at 2007-7-19 11:28 PM:

其實係咁...由於平時我出入都係揸...
冇揸車, 不過都明
只係... 你應該唔係岩岩揸車架啦, 都唔係好大件事姐, 唔駛咁火
的士佬你控制唔倒, 但你o既脾氣係控制倒架
俾心機, 繼續努力!!!
go for it!!!
講個好消息比大家知...

之前電腦壞左...上唔到網....
尋晚...收到一個好重要既sms...真係估唔到!!係佢!!!!
係晚上..佢比我的..內容  :

你依排點呀?有無掛住我?..
但係我好掛住你...
雖然..依個決定對你同我都好殘忍 , 為左我地的未來..
你要做到..我相信..
依半個月..我係XX到一直都打聽你既消息..
原來..我係你心目中真係這麼緊要...小傻瓜...
仲有十多天..你要比心機....
咁我可以係邊到搵到依D醫生?上網搵?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 對唔住咁多位網友.....

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。