<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 任亮憲:「我覺得有人整陷阱畀我踩!」
返回列表 回復 發帖
玩撚猿
成班五毛又收左錢抹黑全港唯一真正民主派社民連嘅黨員,政壇明日之星,香港嘅未來希望?
成班五毛又收左錢抹黑全港唯一真正民主派社民連嘅黨員,政壇明日之星,香港嘅未來希望?9 t- t4 \+ B' F4 K/ y5 F
Winters 發表於 2010-12-28 11:38 PM
: a8 j# k* v2 F* }4 P/ t9 {
& u4 v# ]* w7 n& G7 L# v* f, o9 Q. S阿爺心腹大患 ~ 梗係要政治迫害佢啦   
有條自命傻探嘅契弟, 佢自己最撚話人抽水, 偏偏自己又最撚鍾意抽水? 正宗人格分裂!!!
7 k) e% g( t% O( i
2 c$ p: r" g0 O- s, y8 k! y4 D
阿爺心腹大患 ~ KNY 發表於 2010-12-28 11:56 PM
% V' s. Q5 D4 v  |
變左心腹大便
中國人不講法治, 不求證據入罪於人的醜惡DNA在本版表露無遺!!!!
只問一句,呢位阿哥,除左聲大大,冇貨賣之外,為香港民主到底有何建樹?
呢位阿哥,結局係:馬騮打飛機
! d7 X& j4 E  vinfjlam 發表於 2010-12-28 08:57 PM
7 O5 z( V, p2 u

+ N/ ^! v' \0 Q3 n% N
玩撚猿
0 X, e3 d4 n$ |! `. Valan3015chan 發表於 2010-12-28 09:26 PM
/ P3 p! P0 f6 J+ I
/ a1 t- |- f* {
that's a good one  
* e2 \5 f, \4 m7 V
變左心腹大便, W( j$ d8 {7 u: c& ^
infjlam 發表於 2010-12-29 12:00 AM
) @9 a8 `/ d& C' ~
5 V0 z# i; ?8 E+ E: s班丐奴真係信架 ~ 如果唔係點會搵條蛋散同阿桑奇,俄女特工相比?  
只問一句,呢位阿哥,除左聲大大,冇貨賣之外,為香港民主到底有何建樹?
9 z4 o2 b  a5 Z# ~2 D! einfjlam 發表於 2010-12-29 12:14 AM
# p$ A/ Y& m5 ^+ ~+ B- C, B5 _2 c. d6 M3 J6 L! U) C. R
講真 ~ 要搵人打壓都唔會係佢啦 ~ 表面就聲大大扮正義 ~ 俾人揭穿底牌原來只係一條急色雞蟲 ~ 仲要逢女都啱 ~ 大包圍 ~ 有腦有質素知佢為人既高班馬就醒爬唔吼佢 ~ 只有呃d俾佢個假樣坤到既fans ~ 呢條友真係賤到拍到住影圈嗰位淫虫大哥
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 任亮憲:「我覺得有人整陷阱畀我踩!」

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。