<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
原帖由 ckyckk 於 2009-7-21 01:38 AM 發表

賣咗佢
賣左都係得萬 唔夠練新招
原帖由 BOYDWAN 於 2009-7-21 01:30 AM 發表

索女就真係見到幾件, 不過都唔慌係好嘢嚟咖喇~
嗰d 人公司入邊嘅女, 一定有d 嘢; 酒店見到嗰d, 我同埋d 畜牲一齊邊會有心情吖..........而且依家我又肥又跛跛吓咁, 溝唔到女咖喇~ ...
你有廋過咩
我上星期, 見有個差不多三四十歲青年(拿?掌), 跟一個大波少女, 同一對中年父母食晚飯 (寶琳).
未知個個係咪你
原帖由 自由神 於 2009-7-21 01:24 發表
小心呀哥
放心啦, 自己仲有幾多貨剩低自己知嘅~
我諗我唯一好處係識自量~
不過, 依家新一代嘅人真係好唔掂, 我去嗰幾間公司見過幾件新晉, 真係嘆為觀止! 我以為佢地係智障嘅~  
都係後來見番d 老狐狸開心d~
原帖由 ckyckk 於 2009-7-21 01:40 AM 發表

始終係幾件 lv 50 以上嘅玩晒
你唔升名聲甘佢地升得快過你既話就到你第一羅
原帖由 勇勇 於 2009-7-21 01:37 AM 發表

佢枝槍升爆
籍口啦 ~ 險勝咋

你條友幾嘢都打空氣
10:57:00           tilly           劍宗系           戰敗            查看
11:09:00         小可爾         破壞系         獲勝         查看

10:42:00           tilly           劍宗系           未開始           --
11:11:00         小可爾         破壞系         未開始         --

兩日都係打佢地
原帖由 ckyckk 於 2009-7-21 01:40 AM 發表

成班壞人
不過我個槍手都係咁,有好多武器用唔到

誰是ckyckk???
撐真民主 , 反專業壟斷 ;
為基層 , 投社民 !!!
原帖由 head 於 2009-7-21 01:40 AM 發表

我40lv仲慘
米話狂風六合
連破神刀未練
原帖由 head 於 2009-7-21 01:40 AM 發表

聚沙成塔
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。