<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » ∵熱情的雌狼-羅馬∴(羅馬球迷請進)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Kian76 at 2006-3-28 12:58 AM:

當然如果係以成功機會黎講,我諗...
彭路基唔要啦???
Originally posted by Kian76 at 2006-3-28 09:34 PM:

佢係時候要退居後備喇,雖然今季好好,但難保下季回復之前既表現。狂送12碼俾人。
咁又係既,,,年齡係一個問題
不過我幾鐘意佢...佢經驗夠係一個好處
托迪滿意康復進度   
2006/03/28, 週二  
羅馬隊長托迪再次表達其參加世界盃的渴望,並透露足踝康復進度比預期中快。

托迪表示﹕「我實在很希望能參與世界盃,這項賽事對我是非常重要的。另外,我的康復進度良好,比預期計劃還要快。足踝的傷患亦愈來不愈嚴重。」
係啲大陸網入面搵到,係羅馬2000年奪標全記錄,好好睇,羅馬迷值得收藏!!!
有興趣下黎睇下啦!!!
\"\"~按我~\"\"
史帥望週日會意想不到   
2006/03/30, 週四  
羅馬將在週日決戰費倫天拿,這場比賽將會對兩隊能否參與歐聯有決定性的影響。同時,領隊史巴列堤否認了羅馬垂青亨利的報導。
史帥表示﹕「這是一埸非常重要的比賽,亦是對球隊的決心的測試,特別是當兩隊都非要取這三分不可的時候。羅馬和費倫天拿在今季表現出色,保持良好狀態。所以無論如何我們當中那一隊取得第四名,也是值得的。這場比賽,我們可以贏、可以輸、可以和。但我們今次是為勝利而戰的。」

另外,雖然有托迪和蒙迪拿缺陣,不過不少復兵已準備就緒﹕「雖然迪羅斯仍有些輕微傷患,但他現時已積極操練狀態;達確治、捷禾甚至羅斯亦可上陣。」

史巴列堤生於佛羅倫斯,重回舊地,百感交集的表示﹕「我是費倫天拿的青年軍,並經常是該隊的拾球童,那是我童年時的美好回憶。那裡的球迷很熱情,不過羅馬的球迷亦同樣激情。」

同時,有消息指出羅馬垂青阿仙奴前鋒亨利,史巴列堤回應﹕「我承認,當托迪受傷時,亨利曾致電慰問他。但我否認那些有關羅馬羅致亨利的報導。」
Originally posted by wer at 2006-3-30 09:45 PM:

低b的報導
低乜鬼B啫

[ Last edited by 羅馬小子 on 2006-3-31 at 12:06 AM ]
Originally posted by abc123aa at 2006-3-31 09:53 AM:

唔好冇啦啦走入黎留d咁既言,唔鍾意既可以唔入羅馬專區
咁咪係囉...成日入黎講廢話
扣佢分啦版主...
最新消息:
迪羅斯參唔多可以肯定於星期日對費倫場波傷癒上陣
Originally posted by Kian76 at 2006-3-31 03:50 PM:

但末好晒。
應該接近好返哂架啦
佢連日黎不停操練!!!
Originally posted by kakeidevil at 2006-3-31 06:11 PM:
支持費倫
又係啲咁既人
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » ∵熱情的雌狼-羅馬∴(羅馬球迷請進)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。