<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » ∵熱情的雌狼-羅馬∴(羅馬球迷請進)
返回列表 回復 發帖
3個新banner

托迪最新訓練既情況[video]

--->>here<<---

[ Last edited by 羅馬小子 on 2006-4-12 at 12:16 PM ]
哈哈...太好啦!!!羅馬呢場都唔係出哂正選,
好似柏路達,麥西斯都係下半場尾段先出黎
反觀巴勒莫就出哂正選!!!
希望羅馬星期日贏多佢地一次

最新比賽圖片

Originally posted by Kian76 at 2006-4-13 02:53 PM:

羅馬既後備:湯馬斯、古科等人其實講真o個句,同正選既阿基蘭尼、美錫斯等人差唔遠。呢個係羅馬既優勢,出邊個都冇問題。
不過古科尋晚差啲累死羅馬
年紀大,轉身慢
重要係後場遲遲唔解圍,
cool住個波唔知做乜
多次比人偷咗個波
比人單刀直入,如果唔係當尼勁
同彭路基護空龍
出局既可能係羅馬!!!
Originally posted by abc123aa at 2006-4-13 03:54 PM:

你琴晚有睇呢場波?
係呀...身為羅馬超級fans既我
一場都唔會錯過
陣間搵到精華立即post比你地睇
前一頁有最新比賽圖片,可以睇住先...
從圖片都可以見到羅馬有幾團結!!!
Originally posted by abc123aa at 2006-4-13 04:02 PM:

你有now寬頻?下年有得獨家睇歐聯,全香港唔係幾多人有嫁咋
我得cable tv咋...無now
我睇cctv5丫
湯馬斯-全場唯一既入球

暫未搵到全場精華

[ Last edited by 羅馬小子 on 2006-4-13 at 04:28 PM ]
Originally posted by abc123aa at 2006-4-13 04:23 PM:

哦,你係網上睇?網上睇波冇咁好睇=3="""""
係架,,,係慢3分鐘度架...
好過無得睇丫...tvants幾順!!!唔錯
Originally posted by abc123aa at 2006-4-13 04:27 PM:

我上次睇車仔慢成5分鐘=3="
你都係用tvants???定係pplive???
Originally posted by abc123aa at 2006-4-13 04:29 PM:

ppl
信我,,,tvants好用過pplive
2個我都用過
效果係tvants好好多!!!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » ∵熱情的雌狼-羅馬∴(羅馬球迷請進)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。