<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » ∵熱情的雌狼-羅馬∴(羅馬球迷請進)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Kian76 at 2006-2-11 01:06 AM:

季初好似仲試過作客狂贏,一回到主場就狂和、輸。哈哈!!
季初果時我仲以為羅馬都係中游,點知......
摺吧啦
Originally posted by Kian76 at 2006-2-11 01:07 AM:

如無意外會是三箭頭之一:基拿甸奴、托迪、東尼。
睇落就好勁,夾唔夾就另一回事= ="
摺吧啦
Originally posted by Kian76 at 2006-2-11 01:09 AM:

世事難料,版主你是皇馬fds,你一...
我鍾意左皇馬3年左右咋.......
摺吧啦
Originally posted by Kian76 at 2006-2-11 01:26 PM:

o.......即是朗拿度加盟那一季你開始喜歡皇馬??太可惜了,你從末看過全盛期的費高在皇馬踢得如何可怕......
no,係碧咸加盟先鍾意
費高加盟皇馬果時有線都仲好似未有西甲直播..........
我淨係知歐聯皇馬對曼聯果時皇馬好變態.......= ="
摺吧啦
Originally posted by Kian76 at 2006-2-11 01:41 PM:

原來係咁,即係今年先第三年。當時既費高身為翼鋒,但都係攻守兼備成條右路佢踢晒架!!
可惜我睇佢果時已經開始差....
摺吧啦
Originally posted by Kian76 at 2006-2-11 11:54 PM:

當時既佢其實唔算係最差,但的確開始被投閒置散......
但的確唔用佢就連勝.......
摺吧啦
Originally posted by Kian76 at 2006-2-12 12:06 AM:

但的確是皇馬浪費了他,正因為中...
魯爾雖然係打自由人,但不足以用後衛黎形容佢......佢係會係後場搶波,但佢該不會唔走返上去吧......而且費高攞住個波扭又扭唔到,落到底又出唔到波,佢自己都打得唔好,叫皇馬點樣繼續用佢.........無謂兩敗俱傷呀~
摺吧啦
Originally posted by Kian76 at 2006-2-12 01:14 AM:

始終問題所在都係皇馬胡亂買人。...
今年的皇馬真係變成左打整體的球隊,我好鍾意咁既打法,佢地個個都睇得好通透下,好過靠一兩個球員贏波呀~
當年碧咸o岩o岩加盟皇馬佢直情係打防中,教練根本冇叫佢去右路幫手,佢自然唔會去幫手,免得失左位又比人鬧........
摺吧啦
Originally posted by Kian76 at 2006-2-12 11:19 PM:

有時其實幾唔鐘意碧咸怕蝕底既性...
錫身係正常,西甲d人既攔截唔係講笑嫁.......
你咁講我唔係好同意,的確你講中既一點就係有時可能太錫身,但試問下,佢唔錫身但經常受傷咁同錫身但有時佢可能會失左控球權比左波個人邊樣會嚴重d???
另外就係佢失左個波佢自己都會追返個波,追唔追到就另一個問題,我見過d人攔截碧咸既動作係好大好狼死,佢唔避就一定傷,唔好見到佢有時避波就質疑佢,佢做得國家隊隊長自然有佢既理由同埋公信力一定有,而且英格蘭入面經驗最多既都係佢,加利仔同奧雲,論壓場當然係碧咸最有壓場感,另外就係佢係皇馬初時係打防守中場,點解佢咁少幫手係右路出波或者同費高合作呢,我諗最大既原因係佢唔想因為幫得太多而失左位,而且我諗教練亦冇咁樣做,以皇馬一隊咁大既班霸,佢初黎報到就唔聽教練講,自己私自助攻,搞到球隊失波既話一定比人鬧死......
佢係皇馬既地位唔同係曼聯,係曼聯佢係副隊長,助攻助守佢自然會做,做錯都未必會比人鬧,但係皇馬就一定鬧硬
摺吧啦
恭喜羅馬贏錫耶納二比零^^
摺吧啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » ∵熱情的雌狼-羅馬∴(羅馬球迷請進)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。