<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » ∵熱情的雌狼-羅馬∴(羅馬球迷請進)
返回列表 回復 發帖
卡斯辛奴都唔受隊友歡迎.........
摺吧啦
Originally posted by Kian76 at 2006-4-15 11:34 PM:

但文仙尼最好既朋友係卡斯辛奴。
係呀,但係d隊友本身唔係唔鍾意文仙尼嫁嘛,依家卡斯辛奴走左,佢又受歡迎返,表現自然好左
摺吧啦
Originally posted by Kian76 at 2006-4-15 11:35 PM:
我唔知講乜好喇,唔通真係要羅馬在最後一場波贏AC米蘭拿第四???

AC米蘭只差祖記5分。祖記分分鐘臨尾香。
鬼唔望祖記臨尾香仲有拜仁

不過都要費倫失分先得嫁...........= ="""""""
摺吧啦
Originally posted by 羅馬小子 at 2006-4-16 12:43 AM:
羅馬一定唔可以氣餒
重有4場
我唔信費倫唔失分!!!
費倫是旦失一場分,羅馬贏晒就夠了
摺吧啦
Originally posted by Kian76 at 2006-4-16 12:50 AM:

一直冇擔心過費倫唔失分。哈哈!!

但今日我好黑,我鐘意既兩隊波76人、羅馬都分別令我失望......
我都試過,支持邊隊邊隊死
摺吧啦
Originally posted by Kian76 at 2006-4-17 11:41 AM:
【明報專訊】意丙聯賽險再釀「喀麥隆...
托迪好野,大家都早日康復吧
摺吧啦
Originally posted by Kian76 at 2006-4-17 11:44 AM:

但咁做亦不為過。命仔緊要。上半場數人三粒己經為我地帶來左好好既實力證明啦。
不過我唔相信呢d野咁容易就係真囉
摺吧啦
Originally posted by Kian76 at 2006-4-18 12:59 AM:

不過唔緊要啦,我既意思係在生命...
咁又係.........
摺吧啦
托迪加油啊
摺吧啦
4月 19日 星期三 10:45 更新
意足協整頓賽場紀律 祖雲大將被禁賽兩場

4月18日消息,在上周末進行的意甲聯賽祖雲達斯客場挑戰卡利亞裡的比賽中,兩隊隊員在場上多次產生衝突,意大利足協今天根據錄像對這場比賽違規的球員進行了追加處罰,祖雲達斯中場卡莫蘭尼斯廣 告

由於肘擊對手而被處以禁賽兩場的處罰,同時卡利亞裡也有球員遭到處罰。

卡莫蘭尼斯在這場比賽中替補上場,他在和阿格斯蒂尼的一次爭搶中肘擊對手,由於裁判沒有看到,這個動作逃過了處罰,不過意大利足協紀律委員會通過觀察錄像而做出了處罰決定。卡莫蘭尼斯將會缺席對拉素和錫耶納的兩場比賽。

卡利亞裡的阿貝宏和蘭傑拉在簡拿華路進球後圍攻裁判,紀律委員會也對他們倆分別處以了禁賽三場和兩場的處罰。

紀律委員會同時還公布了禁賽一場的球員名單:柏尼迪斯(里賈納)、曼德利、蘭拿(基爾禾)、瓦爾加斯、阿基利(利禾奴)、阿奎拉尼、羅西(羅馬)、保度(卡利亞裡)、布爾迪索(國際米蘭)、費利比、蒙塔裡(烏甸尼斯)、幹蘭(萊切)、摩路(安玻里)、派路(AC米蘭)、誇裡亞雷拉(阿斯科利)、雷扎伊(墨西拿)、斯坦達爾多(拉素)。
摺吧啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » ∵熱情的雌狼-羅馬∴(羅馬球迷請進)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。