<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » ∵熱情的雌狼-羅馬∴(羅馬球迷請進)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by abc123aa at 2006-2-28 01:34 AM:

朗拿度?一返意甲傷硬=3="
唔理啦,唔使佢扭波,只需要他把握最後一腳就夠。
我愛長澤
Originally posted by abc123aa at 2006-2-28 01:35 AM:

雷哥,巴迪高,托度,列加.....等等
雷哥斯達、米積杜域、巴迪斯圖達
我愛長澤
Originally posted by abc123aa at 2006-2-28 02:53 AM:

用朗拿度玩最後一腳,真係有錢
我係想唔使錢搶回來。哈哈!!(我唔清楚佢既合約同期末)

朗拿度把握最後一腳好過晒成隊羅馬,包括今季既蒙迪拿,有佢做把握最後一腳既工作羅馬就唔使再擔心制造100個機會都入唔倒一球波喇。
我愛長澤
Originally posted by abc123aa at 2006-3-1 04:41 PM:

每個球員成名之前實力都係唔夠嫁啦
奧卡卡試過上黎,但好快落番去,冇計,把握力唔夠又經常因壓力影響表現。羅馬而家唔係試新仔既時候,連勝大過天呀!!哈哈!!
我愛長澤
Originally posted by 艾力克 at 2006-3-1 09:49 PM:

i think so~
上場derby嬴倒 2-0 都有d奇
冇左 totti, montella 又成季都係水準以下
roma 得番 chivu, mexes, de rossi, perrotta, tare
今季羅馬踢整體,的確托迪不在是有很大影響,但首先以羅馬現在的防守力國米末必能入倒羅馬波,加上羅馬中後場入球能力是超強的,除了門將,任何一名球員今季都入過波。
我愛長澤
Originally posted by abc123aa at 2006-3-5 05:57 PM:
今晚要12連勝~~~~~~~~~~~~
完全同意。
我愛長澤
Originally posted by fmchelloauntie at 2006-3-2 05:19 PM:
我諗傷埋文仙尼,迪羅斯,0個陣就真係死...
而家無左totti 踢落去,應該前4唔係大問題~~加油!!!
choice過你把衰口,醜既唔靈好既靈。哈哈!!!
我愛長澤
大家認為我今晚看不看羅馬這場波好??明早要返930。而家好煩惱。
我愛長澤
Originally posted by abc123aa at 2006-3-5 11:59 PM:

真係唔知你=3="
今晚我全力支持羅馬
但話時話邊個台有得睇??除左有線、Now。

網絡電視邊個台有直播??廣東??ESPN??CCTV??
我愛長澤
Originally posted by tkk2p at 2006-3-6 01:46 AM:

cctv5呀~
己經miss左喇。
我愛長澤
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » ∵熱情的雌狼-羅馬∴(羅馬球迷請進)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。