<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » ∵熱情的雌狼-羅馬∴(羅馬球迷請進)
返回列表 回復 發帖
東尼圖向羅馬費倫送秋波
28/04/2006

今季約滿森多利亞中場東尼圖,近排雖然收到哈化柏林同波圖邀請,但佢就話冇興趣離開意大利,當大家都以為佢忠心留森多利亞時候,佢先爆料話自己其實係想轉會去羅馬同埋費倫天拿,佢個經理人就話森多利亞都同佢傾緊續約,不過東尼圖就似乎冇乜興趣留低
我愛長澤
Originally posted by abc123aa at 2006-5-3 03:37 PM:
今日首回合喎,希望贏到啦
炒國米8:0。次回合就唔使點踢都出贏。哈哈!!
我愛長澤
Originally posted by abc123aa at 2006-5-3 03:55 PM:
炒到先算=3=""入到兩球已經夠啦=3="
梗唔夠啦,要一次過補番晒近兩場大意失既7球波,再加多球今場既。
我愛長澤
Originally posted by abc123aa at 2006-5-4 04:56 AM:
一比一完場,第二回合仲有機會~
其實今場係主場定作客??我冇睇到呀。
我愛長澤
Originally posted by abc123aa at 2006-5-4 02:51 PM:
羅馬係邊個入既?@@"
mm
我愛長澤
羅馬雜誌5月刊:迪羅斯專訪 焦聚意大利杯決賽

羅馬雜誌五月號:羅馬16號球員(迪羅斯)專訪。關于他即將第一次參加世界杯、成為下賽季的主角、平静的家庭以及在特里戈里亚的快樂生活。

隨刊奉送羅馬獨家官方海報。

意大利杯專題:五月與國際米蘭兩回合决賽前瞻;回顧了羅馬和史巴列堤一路闖進决賽的歷程;還回顧了過去戰勝安坡里、祖雲達斯以及巴勒莫後捧起意大利杯的經歷。在奥林匹克球場和聖西路球場追蹤羅馬的第8座意大利杯。

關注羅馬的“Cittadella dello Sport”計劃。這在意大利还屬首創,將是一次極有吸引力的行動。辛斯對此非常期待:夢想正在變成現實。

我愛長澤
Originally posted by abc123aa at 2006-5-5 11:42 AM:
睇返d入球精華,迪羅斯果腳「後抽」夠通透
係呀,非常靚既後抽。
我愛長澤
迎戰泰列維素球員名單
      1 古斯
  2 彭路基
  3 保禾
  4 古科
  7 阿華利斯
  10 托迪
  11 泰迪
  13 捷禾
  14 卡夏查
  16 迪羅斯
  17 湯馬斯
  22 皮普路
  25 古菲
  26 科爾奇
  28 羅斯
  29 格雷科
  32 當尼
  35 奧卡卡
  40 朗達
    馬格里奧切迪
    馬斯利尼
我愛長澤
Originally posted by abc123aa at 2006-5-7 02:04 PM:
費倫天拿對里賈納........希望費倫失分啦
最好費倫天拿輸晒最後兩輸。
我愛長澤
Originally posted by abc123aa at 2006-5-7 06:12 PM:

費倫想唔輸都難,不過就算要打附加賽羅馬都有著數啦
哇,回post真係回得好快
我愛長澤
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » ∵熱情的雌狼-羅馬∴(羅馬球迷請進)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。