<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » ∵熱情的雌狼-羅馬∴(羅馬球迷請進)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by abc123aa at 2006-5-7 06:12 PM:

費倫想唔輸都難,不過就算要打附加賽羅馬都有著數啦
托迪連中三元!!哈哈!!
我愛長澤
Originally posted by abc123aa at 2006-5-7 09:56 PM:
東尼又入波=3="
癡線
我愛長澤
王子呀王子,快d下半場救下羅馬啦,唔使入得多架,兩球就夠架喇!!KO國米!!!
我愛長澤
Originally posted by abc123aa at 2006-5-12 03:43 AM:

係囉,兩球o岩o岩好,加油呀

捷禾係唔係傷左,所以換走佢?
拉傷大腿內側。

我估。
我愛長澤
唉........好無奈,國米食錯藥打得出奇地好......羅馬班中場又大失水準,完全控唔定個波......好無奈......不過見倒托迪算係有番6成功力,助倒一次功就算啦,今季末能夠拿杯,下季就係羅馬班小將+新兵發揮既時候喇!!!睇住黎啦,今日既羅馬不急於一時既成功,羅馬還有末來。
我愛長澤
Originally posted by abc123aa at 2006-5-12 04:42 AM:
不過連續兩年意大利盃亞軍都算係咁啦......
不過都係輸俾國米就唔係好順。

訓喇。88
我愛長澤
今場波辛尼迪打得好出色呀,不但完全壓制住文仙尼,而且更經常出現一個扭幾個既快速反擊鏡頭,國米非常多具威脅既攻勢都係由辛尼迪發動,包括第一個入球既助攻。

今場波國米表現高水準,除了施薩的平凡+蝦碌和例牌垃圾的阿祖安奴超級低沉表現外,成隊國米都好出色,特別係大衛比沙路,助攻助守,令國米中場線成功取得了絕對的優勢,控球也非常出色,相反羅馬表現大失水準,完全無法穩穩地控定皮球,唔輸4:1算大命喇,托迪復出現也如預期狀態一般,但一出場就show左下招牌後掙,之後射了一球差少少入既射門,最後終於成功憑自由球助攻朗達頂入一球,但明顯托迪今場波既球感唔夠。
我愛長澤
羅馬的轉會名單終於明確了,今夏羅馬主要的目標當然是加強前鋒陣容,在眾多的選擇中,終於明確表明了二人:胡仙歷和伊亞昆達,干地還堅定地說其中一人肯定加盟,我倒想是胡仙歷呢,皆因他有末來,而且他機會主義者的風格很適合羅馬。

而中場力量方面,除了繼續要求收購贊古洛夫斯基外,還非常希望收購今場非常出色的大衛比沙路,若能得到這位中場大將加盟,羅馬中場的組織能力肯定會大增呢!!!至於後防方面,主要是以續約為主,不包括一些不知名球員的話,下季大有可能是這三名大將來投呢!!!十分期待。

預計:
當尼
彭路基 美錫斯 捷禾 古菲
文仙尼 大衛比沙路 迪羅斯 贊古洛夫斯基
托迪
胡仙歷/伊亞昆達

[ Last edited by Kian76 on 2006-5-12 at 07:34 PM ]
我愛長澤
Originally posted by abc123aa at 2006-5-12 07:49 PM:
胡仙歷應該買到,因為萊切要降班,不過希望買左之後唔好好似保積洛夫咁就得喇.......
突然心血來潮好想高路斯加盟羅馬添......哈哈!!好似以前禾拉咁。
我愛長澤
Originally posted by 羅馬小子 at 2006-5-14 01:38 PM:

有高路斯就好啦....佢個頭咁勁!!!
哈哈!!佢而家有埋腳。
我愛長澤
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » ∵熱情的雌狼-羅馬∴(羅馬球迷請進)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。