<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » ∵熱情的雌狼-羅馬∴(羅馬球迷請進)
返回列表 回復 發帖
托迪踢左70分鐘。

結果如何,我都為歷史最強球隊,11連勝的羅馬致敬!!!下季38連勝啦!!!
我愛長澤
Originally posted by 唔講得笑 at 2006-5-15 12:06 AM:

38連勝咁強
下年叫球員轉打winning算吧
我打we9以來都末試過......
我愛長澤
Originally posted by abc123aa at 2006-5-15 02:13 AM:

20分鐘就入替???
計錯數,係60分鐘。
我愛長澤
Originally posted by abc123aa at 2006-5-15 02:22 AM:

咁30分鐘果時入替邊個???
達葛治。
我愛長澤
Originally posted by abc123aa at 2006-5-15 02:29 AM:

估唔到咁快換
唔換既話我諗羅馬輸唔少。不過羅馬輸左兩個12碼,好無奈。仲有一球係90分鐘既致命12碼。
我愛長澤
Originally posted by abc123aa at 2006-5-15 02:33 AM:

咁又係.....5分鐘已經輸左個12碼
90分鐘果球我有睇,輸12碼之前泰迪果球唔入真係唔抵
早知係咁意大利杯就唔留力啦。
我愛長澤
Originally posted by abc123aa at 2006-5-15 02:36 AM:

其實意大利盃留唔留力都輸嫁啦.......國米咁勁..........
羅馬輸好主要原因係中場不力前線又hold唔住個波,但若果出左泰迪既話,就唔同講法喇。
我愛長澤
Originally posted by abc123aa at 2006-5-15 02:46 AM:

係喎,果場冇左泰迪
一睇就知史巴列堤留力啦。
我愛長澤
Originally posted by abc123aa at 2006-5-15 06:42 AM:

其實羅馬全力出擊果時攻擊重心係文仙尼+托迪+泰迪???
yes。
我愛長澤
Originally posted by abc123aa at 2006-5-16 09:16 AM:

究竟伊亞昆達下季會否來投羅馬呢,會既話羅馬真係勁好多,始終史巴列堤先係最識得用佢既教練

我想問下呢,史巴列堤係唔係意大利人?
意大利人。

伊亞昆達唔好黎啦,俾胡仙歷黎好過啦!!!再唔係就兩個都唔好黎,羅馬逼於無奈下買高路斯or搶雲佬。哈哈!!
我愛長澤
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » ∵熱情的雌狼-羅馬∴(羅馬球迷請進)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。