<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » ∵熱情的雌狼-羅馬∴(羅馬球迷請進)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by abc123aa at 2006-6-25 02:29 AM:

托利斯真係無霸氣,我都覺
可能佢太斯文型靚仔喇。哈哈!!

如果以入球量黎計,25歲以下既射手其實有邊個比得上基拿甸奴??諗唔起......朗尼又唔算係射手,但好似入得仲多過托利斯......哈哈!!

韋拿25定26?
我愛長澤
Originally posted by abc123aa at 2006-6-25 02:34 AM:

24~今年12月3日25
咁就要睇下基拿甸奴同韋拿邊個跑出喇。佢地係唯一射入過20球以上既25以下前鋒,另外一個好似係沙維奧拿??
我愛長澤
Originally posted by abc123aa at 2006-6-25 02:38 AM:

沙維奧拿又係12月先25歲
咁就睇呢三個喇。射手方面。射手永遠以入球為先。
我愛長澤
Originally posted by abc123aa at 2006-6-25 02:41 AM:

慘喇,加歷查要代替里奧出戰=3="
算啦,加歷查對球星會出醜,對名氣較差既球員會特別勁。心理質素問題,而家對厄瓜多爾姐。
我愛長澤
Originally posted by abc123aa at 2006-6-25 02:50 AM:

咁我又未至於驚到會驚加歷查犯錯~
但你好似好驚。
我愛長澤
Originally posted by abc123aa at 2006-6-25 03:55 AM:

唔係呀嘛
咁都比你知道

我對里奧既信心大過加歷查,對加歷查既信心大過蘇金保
我對簡拿華路既信心都比世界上任何一個中堅大。哈哈!!
我愛長澤
羅馬己從法甲:史特拉斯堡簽下了19歲法國小將法迪,暫時只知道簽約5年,但連佢打乜野位都唔清楚,幾多轉會費都唔知。
我愛長澤
Originally posted by 羅馬小子 at 2006-7-5 03:34 PM:
另外2則消息

(1)米度希望留在羅馬証明自己既實力,暫未知史巴利提既意願

(2)史巴利提對祖記既查斯古特同森保達都有意思,希望可以引進
森保達一定要引進啦,有佢既話羅馬既側擊真係會赫死人,而且如果引進左查斯古特,可能羅馬前鋒會好恐怖,若米度唔離隊和胡仙歷真係己經加盟的話......

門將:當尼(古斯)

右閘:森保達(彭路基) 中堅:美錫斯(古科) 中堅:捷禾(?) 左閘:古菲(羅斯)

右翼:派洛達(泰迪) 防中:阿基蘭尼(羅斯) 防中:迪羅斯(法迪) 左翼:文仙尼(艾華利斯)

攻中:托迪(阿基蘭尼)

前鋒:查斯古特(米度/蒙迪拿/胡仙歷)
我愛長澤
加油呀!!!好型仔呀!!!
我愛長澤
羅馬首日集訓眾生相

新將:卡斯錫迪

年輕門將:古斯

新星:法迪、前鋒:朗達、王牌:文仙尼

剛果前鋒:朗達

巴西翼鋒:泰迪
我愛長澤
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » ∵熱情的雌狼-羅馬∴(羅馬球迷請進)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。