<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » ∵熱情的雌狼-羅馬∴(羅馬球迷請進)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by abc123aa at 2006-2-11 01:08 AM:

睇落就好勁,夾唔夾就另一回事= ="
試過出過,都有波入,都好勁,但我都仲係驚托迪隻腳。
我愛長澤
Originally posted by abc123aa at 2006-2-11 04:19 AM:

我鍾意左皇馬3年左右咋.......
o.......即是朗拿度加盟那一季你開始喜歡皇馬??太可惜了,你從末看過全盛期的費高在皇馬踢得如何可怕......
我愛長澤
Originally posted by brightman at 2006-2-11 02:01 AM:

羅馬雙冠王
我勁想添啦!!
我愛長澤
Originally posted by wer at 2006-2-11 09:25 AM:

下季一定死梗
有少少同感,但希望唔會,始終費倫天拿都係雷哥斯達和巴迪高既球隊,哈哈!雖然己經係過去既事。哈哈!
我愛長澤
Originally posted by fmchelloauntie at 2006-2-11 10:15 AM:
好野~~~~開左la...!!!!!以後會多小小上黎~~
唔係多少少,而係要多多上黎!!!哈哈!!
我愛長澤
羅馬球迷報電影感化球迷
11/02/2006

羅馬球迷因早前對里賈納一仗展示帶有新納粹同種族主義色彩標語,連累球隊被罰。

《羅馬球迷報》認為育係遏止呢種風氣最佳方法,所以打算下仗聯賽前,向球迷派發九九年奧斯卡得獎名片《一個快樂的傳說》錄影帶,套戲講述一個猶太人納粹集中營悲慘故事,該報希望球迷睇後,可以有所反思。
我愛長澤
Originally posted by abc123aa at 2006-2-11 01:30 PM:

no,係碧咸加盟先鍾意
費高加盟皇馬果時有線都仲好似未有西甲直播..........
我淨係知歐聯皇馬對曼聯果時皇馬好變態.......= ="
原來係咁,即係今年先第三年。當時既費高身為翼鋒,但都係攻守兼備成條右路佢踢晒架!!
我愛長澤
Originally posted by brightman at 2006-2-11 04:59 PM:

最記得列當度後腳過貝治個下, 好瀟灑
係,超正,好可惜天才簿命(?)哈!!咁就3年。
我愛長澤
Originally posted by nashisthebestpg at 2006-2-11 09:21 PM:
although我唔多睇足球,
but都支持下黎你先~
努力啦~
多謝。
我愛長澤
Originally posted by abc123aa at 2006-2-11 10:43 PM:

可惜我睇佢果時已經開始差....
當時既佢其實唔算係最差,但的確開始被投閒置散......
我愛長澤
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » ∵熱情的雌狼-羅馬∴(羅馬球迷請進)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。