<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » ∵熱情的雌狼-羅馬∴(羅馬球迷請進)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by wer at 2006-2-10 11:21 PM:

講人腳,費倫當然不及
費倫天拿的人腳方面,若論正選隊是不弱的,但真的是沒有足夠份量的後備,保積洛夫和柏仙尼係最強的了,但還是很年輕。
我愛長澤
Originally posted by Kian76 at 2006-2-11 01:01 AM:

其實我是希望費倫末能踢歐聯的,但如果是國際米蘭的話都幾好,即是代表國際米蘭至少要失6分,變成第5,到時羅馬就大有機會變成第2。哈哈!
我都想
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-2-11 01:01 AM:

佢地另一問題都係作客差過主場既問題,但今年好似呢個問題唔大咁......
今年佢地好奇怪,作客成績勁過主場成績。哈哈!
我愛長澤
Originally posted by Kian76 at 2006-2-11 01:03 AM:

今年佢地好奇怪,作客成績勁過主場成績。哈哈!
同皇馬一樣
摺吧啦
Originally posted by brightman at 2006-2-11 01:01 AM:

費倫成敗取決於東尼既表現.
係,東尼真係一個超級前鋒(現在這一刻,不保証將來),如果冇佢,費倫可能還是護級份子,但其實不要忘記費爾這位鋼門,他受傷後也令費倫天拿失了幾分的。
我愛長澤
Originally posted by Kian76 at 2006-2-11 01:04 AM:

係,東尼真係一個超級前鋒(現在這...
東尼應該有望入選06年世界盃國家隊啦
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-2-11 01:04 AM:

同皇馬一樣
季初好似仲試過作客狂贏,一回到主場就狂和、輸。哈哈!!
我愛長澤
Originally posted by Kian76 at 2006-2-11 01:06 AM:

季初好似仲試過作客狂贏,一回到主場就狂和、輸。哈哈!!
季初果時我仲以為羅馬都係中游,點知......
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-2-11 01:05 AM:

東尼應該有望入選06年世界盃國家隊啦
如無意外會是三箭頭之一:基拿甸奴、托迪、東尼。
我愛長澤
Originally posted by Kian76 at 2006-2-11 01:07 AM:

如無意外會是三箭頭之一:基拿甸奴、托迪、東尼。
睇落就好勁,夾唔夾就另一回事= ="
摺吧啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » ∵熱情的雌狼-羅馬∴(羅馬球迷請進)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。