<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » ∵熱情的雌狼-羅馬∴(羅馬球迷請進)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by abc123aa at 2006-3-12 10:28 PM:
羅馬輸緊兩球= ="
好擔心!!!
我愛長澤
Originally posted by abc123aa at 2006-3-12 11:03 PM:
唔通冇左托迪係場邊真係差咁遠=3="?
好無奈好無奈......
我愛長澤
輸左呀!!3:2呀!!!如果文仙尼最後o個球頭鎚入倒咪好囉,唉......個敗家仔阿爾華斯係咁傳失波,成日大力左,真係頂佢唔順,連捷禾都要紅牌!!!唉......
我愛長澤
Originally posted by abc123aa at 2006-3-13 01:07 AM:

我感受到你既無奈,因為皇馬成日都係咁..........
點解羅馬今年既命運咁似皇馬既??雖然排名不同。
我愛長澤
Originally posted by 羅馬小子 at 2006-3-13 04:01 PM:
我的確開始對羅馬
爭取聯賽頭4既信心有少少動搖啦...
只希望羅馬唔好因近來2埸既比賽
影響之後既決心啦...
無論如何,我都會支持羅馬直到最後!!!
你既想法同我一樣,但論質素和穩定性,我倒不信羅馬會差過費倫天拿。但失去托迪的羅馬就......
我愛長澤
Originally posted by wer at 2006-3-13 04:15 PM:
羅馬只是win氣勢,想有第二,難啦
你要想一想羅馬要應付的賽事密度和傷患問題先得。
我愛長澤
Originally posted by wer at 2006-3-13 07:43 PM:

沒有這些問題也唔會有第二
拉素先係。
我愛長澤
Originally posted by wer at 2006-3-13 09:48 PM:

roma也是
羅馬唔係。
我愛長澤
Originally posted by abc123aa at 2006-3-13 09:12 PM:

都係衰後備兵源唔夠啦,前鋒入唔到波啦..........
為蒙迪拿和朗拿度默哀。
我愛長澤
Originally posted by 羅馬小子 at 2006-3-14 12:15 AM:

咁一隊波,都要有料,先可以贏到個氣勢返黎架
你估11連勝咁簡單呀?
幾十年先出到一個咁既成績架!
羅馬無須要拼命去攞第2名,前4已經可以啦...
唔止幾十年,係接近百幾年。
我愛長澤
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » ∵熱情的雌狼-羅馬∴(羅馬球迷請進)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。