<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » ∵熱情的雌狼-羅馬∴(羅馬球迷請進)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Kian76 at 2006-4-4 01:47 AM:

仲有,現在眾人都仲末醒覺辛達路斯一但緊張後的""驚人演出""係足以左右大局的關鍵。
放心啦,打打下就好嫁喇
摺吧啦
Originally posted by Kian76 at 2006-4-4 01:58 AM:

以佢既資質,至少要兩季時間。
對佢黎講唔算多,佢咁後生=3="
摺吧啦
Originally posted by Kian76 at 2006-4-4 02:00 AM:

我己經保守左,而且我所講既兩季目標係要成為一名冇乜大錯既正常中堅,並非世界級或英超頂級中堅水平。
正常中堅好過成日犯錯既中堅先
摺吧啦
Originally posted by Kian76 at 2006-4-4 12:02 PM:

係,睇佢點做化喇,講真,初初聽...
保禾係幾好,又似捷禾,遠射又勁,中堅同閘都能勝任~
摺吧啦
Originally posted by 羅馬小子 at 2006-4-4 06:12 PM:
幾靚既羅馬banner!!!!

[img]...
又真係幾靚喎
摺吧啦
Originally posted by Kian76 at 2006-4-4 08:40 PM:

佢助攻力好掂。
佢同捷禾同麥西斯係羅馬後防既未來
摺吧啦
Originally posted by Kian76 at 2006-4-4 09:11 PM:

三條友既助攻力都好強,若果連外借帕爾馬的費朗尼迪都回埋巢,踢左閘的話羅馬條防線既攻擊力肯定係意甲之冠!!!
防守力都唔錯呀
摺吧啦
唔係呀嘛,當尼咁勁加盟巴西仲得了既........=3="""""
摺吧啦
Originally posted by Kian76 at 2006-4-4 10:17 PM:

但攻擊力係賣點。哈哈!!
入多d波
摺吧啦
Originally posted by Kian76 at 2006-4-4 10:18 PM:

有冇攪錯???當尼快d續約啦!!...
咪係,唔好去巴塞啊
摺吧啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » ∵熱情的雌狼-羅馬∴(羅馬球迷請進)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。