<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 膠蛙的井底
返回列表 回復 發帖

膠蛙的井底

蛙兄,好耐無見~~~7 ~* r& D/ v  P* O, E; B( ^
你好嗎?
6 @1 C8 h( Q1 k: `6 z8 Y& v% I4 q/ w+ a6 l3 C1 o+ W0 i
[ Last edited by BOYDWAN on 2006-1-26 at 04:42 AM ]
好到痺~~~~~~洗唔洗開post搵我咁嚴重呀?
Originally posted by toro at 2006-1-26 04:24:+ C' e: k/ P2 w
好到痺~~~~~~洗唔洗開post搵我咁嚴重呀?
0 q* ]' C3 ]7 V
- n  v! \" p5 _: n& t1 \3 n

% q! a% B- O5 M/ n4 W
6 q" r& j; @) R, _嘩~你大哥難揾吖嘛~~~
7 H9 Y! `9 k1 T7 h又pm唔到你,又唔知點揾你好,唯有開"尋人啟事"咯~~
咦!你隻泡泡龍同我一樣…青頭wor.......
Originally posted by BOYDWAN at 2006-1-26 04:26 AM:
( `- r2 q" A% v! p- f/ L8 J2 h- v# |9 C8 r. n2 {
' J# E5 |# \& k7 T5 @7 {# o. |
8 w+ D2 {: e9 x. ]* h5 A9 R; p
0 X# W; H( @3 U; p; [
嘩~你大哥難揾吖嘛~~~
3 ?) ~$ A6 s% v/ G6 t" G) ?( F又pm唔到你,又唔知點揾你好,唯有開"尋人啟事"咯~~
; y  d  C3 t! \- c以後可唔可以用呢個post聯絡?得嘅你想搵我就响道留隻字囉
Originally posted by toro at 2006-1-26 04:27:8 t( w2 t3 A! B0 q0 @
咦!你隻泡泡龍同我一樣…青頭wor.......
, u& j2 }1 w* I- ?- v
! Y/ h* E5 }4 o6 K' A, O, G
6 T# C9 Q, \. \# ~
4 S. U5 t# K9 }係呀係呀~~~
Originally posted by toro at 2006-1-26 04:29:
8 |) c) n7 u: `6 y7 B4 v7 E. ^. v/ {2 D2 X! d  A0 e
以後可唔可以用呢個post聯絡?得嘅你想搵我就响道留隻字囉
" d) h6 F# K, {, H% t/ F9 R5 q9 e
& C4 ?% ?9 a4 s; a都好喎~3 T7 z' g2 c* q3 h8 d' |
不如改做"黃金吹水人俱樂部"咯~~~
Originally posted by BOYDWAN at 2006-1-26 04:31 AM:
; `9 R( W9 E1 e5 p$ P: S) t" z$ d. n
/ A5 n# N% t- L$ L9 X

: M; a' N( u- ?: f" ]2 s& Q5 I  @2 k
係呀係呀~~~
# a2 u8 s9 l6 \2 r% f
不過你個勁d,曉得彈彈下
Originally posted by BOYDWAN at 2006-1-26 04:33 AM:* r  m9 J( d5 t

& D4 b$ u7 H( F# z' ]: ^: v6 K' k, S$ I  l9 k* E
都好喎~
" {4 `' ]) p& p* Z( r. s: ~1 a不如改做"黃金吹水人俱樂部"咯~~~
8 x) J9 C. _  F& R% M
你話事啦,但但你有個竇玩開咯噃,改個咁名怕唔怕亂?
Originally posted by toro at 2006-1-26 04:33:, @7 n  b- `4 }9 G/ l
% m* U% z! O9 |8 |
不過你個勁d,曉得彈彈下
/ ]+ L3 E+ l( ~
* U- e% f, l, J' ~' f4 N
8 C* |! O8 H: L4 J
精力充沛嘛我~/ O; ~. u' b9 w7 r
(其實係比d"頑童"激到彈彈吓~)
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 膠蛙的井底

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。