<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [新聞片] 埃及車禍~~ 香港人見死不救
返回列表 回復 發帖

[新聞片] 埃及車禍~~ 香港人見死不救

埃及車禍~~ 香港人見死不救   0 m8 A9 [# h7 e  F( x% Y8 K

1 c& w  _3 F2 n1 L--------------------------------------------------------------------------------
9 h+ \6 [/ i3 @/ y果班人如果一個叫停車,有一兩個落車幫手的話, 5 E1 ]: B% d: S! l& j' y, G
咁就會有其他人一齊落車救人, . J% s$ [. \: d
可惜呢班仆街冇咁嘅心呢

" n  g3 {4 P+ \1 D3 M  hhttp://www.badongo.com/vid.php?file=Egypt__2006-01-31_Produce.wmv
香港人正是這樣
你肯唔肯定果班真係香港人先,果個人可能誤認大陸人or其他華人做香港人
. r: h) z7 {6 c係未清楚係唔係有香港人見死不救 o既情況下,你唔應該咁怏就插香港人
唔關香港人嘅事又咁鬼熱心幫 d 韓國農民 .........????
2 J' w# C( _) W! C
' F$ Q: c* _$ f  ]9 |, r( y我知啦 !!!!!!!!! 因為車禍果 d 唔係韓國人,所以唔幫 !!!
# w9 |) H! `9 i唉 ..... 而家先至知 !! 真蠢 !!
Originally posted by mayin at 2006-2-1 03:19 PM:( k+ h6 X6 e1 [) y3 i. T# b
你肯唔肯定果班真係香港人先,果個人可能誤認大陸人or其他華人做香港人
6 E: Z2 E8 V( _* `9 l係未清楚係唔係有香港人見死不救 o既情況下,你唔應該咁怏就插香港人
咁係唔係中國人先 ????
Originally posted by Gunnar at 2006-2-1 15:23:
; Z0 Z/ ]4 O% s5 n/ M2 D) W咁係唔係中國人先 ????
7 L& x8 d0 O6 F3 M' s

& \) ~1 e: N7 z4 \6 i0 l2 c: Q# ~香港是中國的一部份!
Originally posted by Gunnar at 2006-2-1 15:22:6 i: t  T& ^9 [7 v+ t- F
唔關香港人嘅事又咁鬼熱心...
# q) Y5 @4 t2 [6 f4 l) l# p
+ _- j$ W8 v2 |3 d2 j5 F香港人是虛偽的:cool:
咁如果係另一班香港人有意外" ?+ W& k4 _# B" q
佢都未必去幫手啦
Originally posted by 151515 at 2006-2-1 03:26 PM:2 [/ u' c/ y+ @' ~3 c

6 w- R9 b3 [* n
/ p5 H- M! ^3 r! H0 _. V6 @* w香港人是虛偽的:cool:
你講得啱,再加多樣 "自私" !!!!
Originally posted by Gunnar at 2006-2-1 15:49:
  s: }1 i1 ?/ ?% _- S1 B你講得啱,再加多樣 "自私" !!!!
4 q/ D0 ^. v8 H+ M- ?
  `+ S4 T, q$ t+ d* g& n所以我唔認我係
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [新聞片] 埃及車禍~~ 香港人見死不救

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。