<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [新聞片] 埃及車禍~~ 香港人見死不救
返回列表 回復 發帖

[新聞片] 埃及車禍~~ 香港人見死不救

埃及車禍~~ 香港人見死不救   + J+ @2 u, r' f  m# y
/ G7 i+ j8 ^6 G, L
--------------------------------------------------------------------------------
4 w" s7 [! V5 y2 w) I% Q" ~果班人如果一個叫停車,有一兩個落車幫手的話, ' }& b! ^! B4 w8 F
咁就會有其他人一齊落車救人,
) y8 M+ n; _8 c0 b- p6 `可惜呢班仆街冇咁嘅心呢

+ `( y' r9 l" s2 g: ihttp://www.badongo.com/vid.php?file=Egypt__2006-01-31_Produce.wmv
香港人正是這樣
你肯唔肯定果班真係香港人先,果個人可能誤認大陸人or其他華人做香港人% {& ~" O( c1 J" ?
係未清楚係唔係有香港人見死不救 o既情況下,你唔應該咁怏就插香港人
唔關香港人嘅事又咁鬼熱心幫 d 韓國農民 .........????( N6 e+ h# @- y0 p

) R2 }( N; v% b, p( g我知啦 !!!!!!!!! 因為車禍果 d 唔係韓國人,所以唔幫 !!!9 S( c5 N2 _" e: ~8 l& q0 x
唉 ..... 而家先至知 !! 真蠢 !!
Originally posted by mayin at 2006-2-1 03:19 PM:! \3 g" {- j; T0 ?8 }! J0 E6 e% i
你肯唔肯定果班真係香港人先,果個人可能誤認大陸人or其他華人做香港人
* x( `( \8 L" j7 B係未清楚係唔係有香港人見死不救 o既情況下,你唔應該咁怏就插香港人
咁係唔係中國人先 ????
Originally posted by Gunnar at 2006-2-1 15:23:
$ j$ r% q0 B; }- b咁係唔係中國人先 ????
5 w9 p; W: p- W6 t8 {9 L

% p( ^  K& l0 F3 ~9 ~$ ]& P# P香港是中國的一部份!
Originally posted by Gunnar at 2006-2-1 15:22:, P* V' X0 d: ]  W; I& i
唔關香港人嘅事又咁鬼熱心...
5 s9 C; d0 @0 \3 h2 @1 A! ~

L% |: {4 V. ?; A, V+ f- ~香港人是虛偽的:cool:
咁如果係另一班香港人有意外
1 J5 A* X2 ?8 d7 i# ]; L$ ^1 v佢都未必去幫手啦
Originally posted by 151515 at 2006-2-1 03:26 PM:" S) k$ d& D5 A6 ?1 f/ N1 D

2 ?& s" t0 W, h5 H
# k# C2 e0 [# k9 f, U6 E  n# W香港人是虛偽的:cool:
你講得啱,再加多樣 "自私" !!!!
Originally posted by Gunnar at 2006-2-1 15:49:& M4 A: Q* M# I' }2 B9 x; F. U$ t
你講得啱,再加多樣 "自私" !!!!
  z) v$ j5 x, c
+ G; w1 P# r/ k9 i* X( L6 L6 U  U
所以我唔認我係
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [新聞片] 埃及車禍~~ 香港人見死不救

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。