<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 影音數碼講 » 請各位兄弟姊妹幫忙,比d意見
返回列表 回復 發帖

請各位兄弟姊妹幫忙,比d意見

單選投票, 共有 0 人參與投票
0.00% (0)
0.00% (0)
0.00% (0)
100.00% (1)
您所在的用戶組沒有投票權限
1)我想在以上三部中買一部作聽歌及看video之用(次要目的)..
但我財力只有$2000以下..
(我唔知ipod video幾錢..如果系above $2000的話就可以唔洗唸)
我原本系想買PSP的..但買返黎only只作聽歌/看video之用..會唔會有點兒浪費

2)同埋我想知PSP本身有幾大GB?

3)and買PSP插card要幾多$..?

4)點解我上ipod個網搵唔到mini的資料的?(去applestore都冇)

5)在PSP/ipod看的video的格式有冇限制架?我下載返來的.rmvb影片可否放在PSP/ipod裡看的?

6)買以上的東西是否一定買多個套保護佢架?我聽人講ipod的screen好易爛

希望咁多位兄弟姊妹可以幫我解開心中疑問

[ Last edited by 我‧愛‧你 on 2006-2-1 at 07:39 PM ]
nano 係冇片睇嫁

psp 要另買 ram咭
Originally posted by d228216 at 2006-2-1 07:37 PM:
nano 係冇片睇嫁

psp 要另買 ram咭
咁mini有冇片睇?
咁PsP d card幾$ ?

入片有冇格式限制?

我唔系好識,唔好意思--"
Originally posted by 我‧愛‧你 at 2006-2-1 07:40 PM:

咁mini有冇片睇?--? 應該唔得
咁PsP d card幾$ ?  約$1100 2G

入片有冇格式限制?--- 全部都要專用制式

Originally posted by d228216 at 2006-2-1 09:08 PM:
咁mini有冇片睇?--? 應該唔得
咁PsP d card幾$ ?  約$1100 2G

入片有冇格式限制?--- 全部都要專用制式

想問d兄有冇mini的介紹(連價格)?

only得2g card?
買psp時會唔會有card比埋你?
定一開始就0 mb memory?
一定要自已另買?

咩格式?
買個陣時會唔會送software比你convert?

[ Last edited by 我‧愛‧你 on 2006-2-1 at 09:18 PM ]
Originally posted by 我‧愛‧你 at 2006-2-1 09:16 PM:

想問d兄有冇mini的介紹(連價格)?
http://www.avupdate.com/news/today1/portable/spec/ipod_mini.htm
http://www.appleclub.com.hk/ipodmini/

http://www.fightclub.com.pk/text/t-68119-p-1.html

only得2g card? ---1G唔夠的...就算唔玩game, 一套戲都3-4百mb...
買psp時會唔會有card比埋你?--有都唔方大
定一開始就0 mb memory? --有ram, 但用梨運作
一定要自已另買?-yes

咩格式?PSP 有自己格式
買個陣時會唔會送software比你convert? 大把 更好的PC software 免費的, 不用擔心

...
p.s.1 PSP想玩老翻要 check ver.
p.s.2 如果唔睇戲就 nano 算啦...

[ Last edited by d228216 on 2006-2-1 at 10:59 PM ]
iopd mini la
I choose PSP la.....coz cheaper MS Duo pro la...
and APPLE always change/promote new ipod model
more freq than SONY.....

and PSP can play game la
PSP 要另外買卡
iPod mini 已停產
iPod nano 睇吾到VIDEO
iPod Video 30G-HK$2400 60G-HK$3200
Originally posted by motinlee at 2006-2-2 01:02 PM:
PSP 要另外買卡
iPod mini 已停產
iPod nano 睇吾到VIDEO
iPod Video 30G-HK$2400 60G-HK$3200
咁有冇人知道依家有冇mini賣?

[ Last edited by 我‧愛‧你 on 2006-2-2 at 03:13 PM ]
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 影音數碼講 » 請各位兄弟姊妹幫忙,比d意見

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。