<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 英超球會冬季花10億破紀錄
返回列表 回復 發帖
算啦, 唔駛轉會費, 要求點可以咁高呢...
列納真係有錢唔識駛, 俾一億鎊佢買球員竟然買左班咁o既料子, 如果係雲加 or 費 sir, 一定執到隊冠軍組合返黎
Originally posted by bigfish at 2006-2-5 06:33 AM:
算啦, 唔駛轉會費, 要求點可以咁高呢...
列納真係有錢唔識駛, 俾一億鎊佢買球員竟然買左班咁o既料子, 如果係雲加 or 費 sir, 一定執到隊冠軍組合返黎
不過有錢都唔係大晒既
有錢都要睇下d球員肯唔肯黎
你話如果佢開8千萬鎊買細哨佢肯唔肯黎丫拿
Originally posted by donald15 at 2006-2-5 01:41 PM:

不過有錢都唔係大晒既
有錢都要睇下d球員肯唔肯黎
你話如果佢開8千萬鎊買細哨佢肯唔肯黎丫拿
咪係,就算比幾多錢雲加都好啦,佢咪又係買新人多.......= ="
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-2-5 06:07 PM:

咪係,就算比幾多錢雲加都好啦,佢咪又係買新人多.......= ="
雲格近年既思想好奇怪,我愈黎愈覺得佢有問題,佢放棄守業,不斷實行創業,養了亨利為首的第一批天才出來贏了兩次,點知佢決定再次創業,買一大堆新仔黎再養過,正接了當放棄呢幾年既成績......雲格一日末懂得如何把強勢保持他一日也不算是精明的領隊呢。(希望大家明我既真正意思)
我愛長澤
Originally posted by Kian76 at 2006-2-5 09:12 PM:

雲格近年既思想好奇怪,我愈黎愈...
我都同意阿仙奴係接班方面出現好大問題. 首先係門將方面, 其實自施文走左之後呢個位置都無一個比較有分量既接班人, 搞到而家重要用番列文. 講真列文唔係一個"世界級"門將", 加上佢已經36歲, 點解阿仙奴到而家重未買多一個門將. 後防方面, 我覺得當初賣走厄遜係大錯, 反之比佢表現差既施根同辛達路斯仲可以留係阿仙奴, 佢地既"穩定性"係今季表露無遺. 中場方面, 我諗雲加太過高估法比加斯同費明尼既實力, 所以至賣走韋拉...無左呢個中場靈魂真係連隊波既靈魂都無埋.

由於呢三線既接班有顯著問題, 搞到阿仙奴跌watt跌得好犀利.. 反觀我好欣賞祖記既接班政策, 佢買人往往都係循呢個方向著手. 就算已有既球員重係當打佢都已經搵緊接班人. 所以之前就算賣走施丹, 戴維斯等球員都對球隊實力無影響.

[ Last edited by brightman on 2006-2-5 at 09:37 PM ]
一剎那的幸福足以回味一生

Originally posted by brightman at 2006-2-5 09:36 PM:

我都同意阿仙奴係接班方面出現好大...
其實戴維斯出走當日祖記係出現過中場攔截力不足的問題的,因為艾比亞防守力不足。

阿仙奴既作風一向係用老鬼門將,由當年既柏真寧斯開始,差唔多肯定唔過三十都冇得在阿仙奴打正選。哈哈!

佢地明明係勁旅,但雲格就當阿仙奴係弱旅黎教、執,養新人,新人成熟時就賣走佢,仲要次次都冇錢收,上次安歷卡今次可能係亨利......
我愛長澤
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 英超球會冬季花10億破紀錄

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。