<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » [轉貼] 女人希望男人做既野~~一
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 12d3 at 2006-11-16 11:43 AM:

我女人煩到連佢自己都覺得自己煩
其實我都覺得女人其實幾鬼煩﹐又成日亂發脾四
Originally posted by trista_cheong at 2006-11-17 03:00 AM:

其實男人天生就係要俾女人煩嫁啦!
男人天生就要接受女人既短處!

好似我阿媽咁呀,我真係覺得佢好煩嫁!不過我老豆都可以頂得順,有時真係幾佩服佢!
話唔定第時你老婆仲煩過你亞媽 haha
到時又到你個仔講呢句,點解我老豆頂得順 XD
愛情有條件=.=
Originally posted by trista_cheong at 2006-11-17 03:00 AM:

果然夠爽朗~~

但係....當你拍拖果陣就會不經意地發脾四......
特別係d 年紀細 (思想細) 既女仔身上~~
Originally posted by 極樂 at 2006-11-18 03:00 PM:

果然夠爽朗~~

但係....當你拍拖果陣就會不經意地發脾四......
特別係d 年紀細 (思想細) 既女仔身上~~
雖然係爽朗﹐但係我同極樂姐你一樣都係女人﹐拍拖o個時﹐尤其係愛得越深﹐就會越冇晒理智﹐甚至係越黎越不可理喻地發脾四…… 唔通真係女人ge 天性………

當我d 姐妹向我不可理喻地發脾四( 我只會對我男友發脾四)﹐我就開始明白做男仔有時又真係幾苦……  (聽到o個d 我唔理!! 我唔制!! 總之就係要咁咁咁咁 之類… )
死啦><
美人講到d女仔同我想像中差咁多ge...
唔通而家d女仔真係會好似你地講咁會亂咁發脾氣?><
因為我係個唔忍得ge人,人地無理取鬧的話我鬧返人轉頭
咁搞法我覺得我好難搵到女朋友wor haha~
Originally posted by sakura310 at 2006-11-18 03:39 PM:
死啦><
美人講到d女仔同我想像...
你拍過拖你就知ga la ﹐你未拍拖之前所有準則…… 我認為有時會突然變得蕩然無存……

其實女仔發脾四係有時係想你愛錫佢ga ja﹐換個角度諗都幾可愛ga (歪理)

你諗o下你係唯一一個佢可以有權亂咁發脾氣ga 人﹐依家d 女仔好多時都要對外show 一個理性剛強個樣﹐因為佢o地都要為學業同事業而衝﹐但係骨子底下話唔定佢o地好需要一個人ge 無條件理解都未定ga~~

冇計﹐女人係咁ga la ﹐鬼叫你鐘意女人咩……
Originally posted by trista_cheong at 2006-11-18 03:46 PM:

你拍過拖你就知ga la ﹐你未拍拖之前所有準則…… 我認為有時會突然變得蕩然無存……

其實女仔發脾四係有時係想你愛錫佢ga ja﹐換個角度諗都幾可愛ga (歪理)

你諗o下你係唯一一個佢可以有權亂咁發脾氣ga 人﹐依家d 女仔好多時都要對外show 一個理性剛強個樣﹐因為佢o地都要為學業同事業而衝﹐但係骨子底下話唔定佢o地好需要一個人ge 無條件理解都未定ga~~

冇計﹐女人係咁ga la ﹐鬼叫你鐘意女人咩……
美人個歪理我認同wor~~
不過我覺得,我女朋友佢發脾氣可以,我會tum返佢,但係佢唔好向我發脾氣lor(我無做錯做咩要受氣><
我可以tum返佢開心,咁我呢個男朋友先有ga ma
同埋我好鐘意我女朋友嗲我,我會好冧的 XD

我唔鐘意女人,我鐘意女仔
Originally posted by sakura310 at 2006-11-18 04:00 PM:

美人個歪理我認同wor~~
不過我覺...
我女人同女仔都照殺

我都好鐘意嗲人﹐but 只限我男人
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » [轉貼] 女人希望男人做既野~~一

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。