<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 【過期版主多咀】戀愛起義常客請進
返回列表 回復 發帖
Originally posted by jublio at 2006-2-8 03:40 PM:
我學業方面都好忙架,但係我都照上 26fun 唔讀書
你唔夠佢乖囉
Originally posted by toro at 2006-2-8 03:42 PM:

你唔夠佢乖囉
冇左trista 同阿蛙你之後
呢度都靜左好多
kaka 又好似失埋蹤咁
搞到我都少左黎呢度好多
Originally posted by chenfeng at 2006-2-8 08:33 PM:

冇左trista 同阿蛙你之後
呢度都靜左好多
kaka 又好似失埋蹤咁
搞到我都少左黎呢度好多
bro,
小既何嘗唔係 ?

自從出黎做野之後
就好少出post 啦 >o<
好耐無見喇兩位!
Originally posted by toro at 2006-2-8 10:59 PM:
好耐無見喇兩位!
TORO,

仲認得小弟咁好 ????

thc~~
分?呢樣野,都無乜留意了!加又好!減又好!都係志在參與,以前就會想為囉分以博囉分,現在反而,只想追尋看一些好留言!好題目!
唔好意思各位
因為我 18 號要考試,所以少左入黎
我會盡快解決加分既問題架喇
sorry~
膠蛙回歸,好嘢~~~
祝【戀愛起義】繼續大放異彩~
(kaka,預祝你考試攞滿分~快d返嚟呀~)

小弟一有時間會入嚟幫吓手咖喇,歡迎嗎?~
Originally posted by Rika at 2006-2-11 01:19 PM:
唔好意思各位
因為我 18 號要考試,所以少左入黎
我會盡快解決加分既問題架喇
sorry~
bro~

有冇分又有咩所謂 ?

小弟都好少留言啦
加都唔會加到我啦

加油呀
我都係因工作關係,
最近先post 下message jar~

俾心機exam !!!!
我有半年到啦~~~~~~~~~
忽然好想加分...........
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 【過期版主多咀】戀愛起義常客請進

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。