<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 考眼光遊戲319(歐聯十六強)---阿仙奴 @ 皇家馬德里
返回列表 回復 發帖

考眼光遊戲319(歐聯十六強)---阿仙奴 @ 皇家馬德里

板主己選擇阿仙奴 @ 皇家馬德里 這場比賽作為題目並提供讓球制為沒有   注:有和盤但不接受投注

遊戲方法:
每位會員只需留言並以紅字說明看中那一隊和注明以多少積分投玩此遊戲(由1、2、3、4、5分)  ,估中可得到該積分數目的加分,相反則要扣減該數目積分。

遊戲規則:
必需在帳戶中有足夠積分才接受。
請注意截止時間,逾時一分鐘也恕不接受。(時間乃24小時制)
下注值需為1-5分,除此之外一切投注不獲受理。
NEW 賽事設立新的讓球制,由於讓球數可能是整數或非整數,因此有些比賽可能有和盤的出現。請大家留意若有和盤會在讓球數後註明
NEW足球比賽只會計算法定時間。而籃球比賽則會計算OT。比賽若被腰斬考眼光亦會作取消論。
摺吧啦
截止時間:22/02 03:44
摺吧啦
皇馬5分
摺吧啦
冇讓球?? 係咪出錯左呀? 皇馬好似讓一球先o岩, 版主 check check 佢啦
Originally posted by bigfish at 2006-2-21 03:25 AM:
冇讓球?? 係咪出錯左呀? 皇馬好似讓一球先o岩, 版主 check check 佢啦
一定要有讓球?係邊度睇一定要有讓球呢?聽日車仔對巴塞咁洗唔洗讓夠兩球呀???
摺吧啦
唔洗諗, 跟ab兄

皇馬 5 分
一剎那的幸福足以回味一生

Originally posted by brightman at 2006-2-21 03:40 AM:
唔洗諗, 跟ab兄

皇馬 5 分
哈,唔好咁講
摺吧啦
皇馬2分~
Originally posted by abc123aa at 2006-2-21 03:36 AM:

一定要有讓球?係邊度睇一定要有讓球呢?聽日車仔對巴塞咁洗唔洗讓夠兩球呀???
有必要讓兩球咩?
似乎你唔係好明我講乜
Originally posted by bigfish at 2006-2-21 04:51 AM:

有必要讓兩球咩?
似乎你唔係好明我講乜
咁你又認為呢場需要讓一球咩,就算皇馬贏硬都係咁話
摺吧啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 考眼光遊戲319(歐聯十六強)---阿仙奴 @ 皇家馬德里

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。