<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » ■●WWE摔角討論●■
返回列表 回復 發帖
我都鍾意睇raw..
我比較鍾意 HHH..佢隻歌幾好聽架...唔知邊度有得download做鈴聲..
而且raw d 女比較索d囉...lita 又著鬼少wo... 幾正ka...
Originally posted by austin666 at 2006-3-1 02:50 AM:
我覺得raw好睇d
sd我只睇undertaker
...
無啦.....

raw打黎打去果幾個,fans又唔熱情

相反sd d劇情正好多,仲有cruiserweight睇
變成咁
真陰公
Originally posted by ahho319 at 2006-3-1 10:12 AM:
我都鍾意睇raw..
我比較鍾意 HHH..佢隻歌幾好聽架...唔知邊度有得download做鈴聲..
而且raw d 女比較索d囉...lita 又著鬼少wo... 幾正ka...
下載都有啦
變成咁
真陰公
Originally posted by ahho319 at 2006-3-1 10:12:
我都鍾意睇raw..
自從Stacy過埋去RAW,SD d 女就得番MNM果個叫睇得下
且SD果面D Superstar真系少之又少,連巴迪斯達都走埋,JBL又傷左,Eidde又死左.......
得番Randy Orton, UT, Mark H,619,Bobby Lashely做頭纜............
成名於2005-3-26的EF前
'性版討論區"
現活躍於[真‧頑童俱樂部]
正式SD應該無曬女
冇賽事冇得睇

619出親佢要贏下下都要明做俾佢
又要特登俾佢出619
大佬下下都走去繩邊都係玩野咩

RAW收視一定高過SD
因為有JOHN CENA
佢係好多地方唔知點解好多人鐘意佢

另外Mick Foley出返曬
應該好睇好多
Originally posted by ahho319 at 2006-3-1 10:12 AM:
我都鍾意睇raw..
我鍾意睇HHH噴水
Originally posted by austin666 at 2006-3-2 02:05:
正式SD應該無曬女
冇賽事冇得睇

619出親佢要贏下下都要明做俾佢
又要特登俾佢出619
大佬下下都走去繩邊都係玩野咩

RAW收視一定高過SD
因為有JOHN CENA
佢係好多地方唔知點解好多人鐘意佢

另外Mick Foley出返曬
應該好睇好多

CENA D fans大半數系少女及小朋友,D uncle級觀眾都唔會捧佢場
'性版討論區"
Originally posted by 清揚 at 2006-3-2 04:03 PM:

CENA D fans大半數系少女及小朋友,D uncle級觀眾都唔會捧佢場
我知
但係唔知點解鍾意佢
Originally posted by austin666 at 2006-3-3 17:27:

我知
但係唔知點解鍾意佢
正義,較為靚仔
'性版討論區"
Originally posted by 清揚 at 2006-3-3 05:51 PM:

正義,較為靚仔
正義係劇情需要者....
皇馬 - 5號
最愛大簡!!!!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » ■●WWE摔角討論●■

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。