<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » ■●WWE摔角討論●■
返回列表 回復 發帖
Originally posted by ajax28 at 2006-3-4 10:33:

正義係劇情需要者....
咁咪受小朋友歡迎low,D小朋友睇超人時會捧怪獸還是捧超人多架
成名於2005-3-26的EF前
'性版討論區"
現活躍於[真‧頑童俱樂部]
Originally posted by 清揚 at 2006-3-3 05:51 PM:

正義,較為靚仔
佢唔算靚仔掛
變成咁
真陰公
Originally posted by night at 2006-3-4 11:51 PM:

佢唔算靚仔掛
同The Boogeyman比
實在太靚仔了

另外,The Boogeyman出黎除左開餐
同埋放煙\虫
都唔知出黎做乜9啊搭8
唔係就玩D2打6....
悶死人
現在成為我第3個快飛\唔睇的人

你地有咩快飛\唔睇的人?

我有呢幾個...
1.JOHN CENA
2.619
3.THE BOOGEYMAN
4.RANDY ORTON
Originally posted by austin666 at 2006-3-5 04:55 PM:

同The Boogeyman比
實在太靚仔...
boogeyman我覺得幾得意wo

我實飛cena
變成咁
真陰公
Originally posted by night at 2006-3-5 09:47 PM:

boogeyman我覺得幾得意wo

我實飛cena
咬完又唔吞冇意思

佢要紅就要質D出名的食...
Originally posted by austin666 at 2006-3-5 10:29 PM:

咬完又唔吞冇意思

佢要紅就要質D出名的食...
出名果d鬼同佢食

睇下遲d比booker t食囉
變成咁
真陰公
其實我覺得技術最好既係super crazy同mexican. 佢地動作真係勁...不過最後都係成日輸....紅唔起...
Originally posted by ahho319 at 2006-3-6 09:21 AM:
其實我覺得技術最好既係super crazy同mexican. 佢地動作真係勁...不過最後都係成日輸....紅唔起...
mexican???mexicool???
變成咁
真陰公
必飛Ric Fair,上台幾分鐘就打晒柴,扯晒氣,再唔系就爆光,一系就系咁Woooooooooo! 系咁Woooooooooo!
好心佢咪打la,成4張幾5張...........退休等入名人堂la
成名於2005-3-26的EF前
'性版討論區"
現活躍於[真‧頑童俱樂部]
did anyone like bret hart ????????
http://www.xvideos.com/video451827/rio_filter-074_babe_filter-037_and_squirt
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » ■●WWE摔角討論●■

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。