<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 點解靚既女仔都鍾意煲煙同群埋d金毛飛...【蛙+】
返回列表 回復 發帖
少女喜歡虛榮感,又鐘意扮純高,所以好多靚少女都會鐘意d在學校話得事(=蝦蝦霸霸),惡野既男仔,因為自己既地位都好似會高d咁。滿足虛榮感。

另外又唔想d人話自己淨係鐘意靚仔咁膚淺,所以就特登揀d冇咁靚仔既,仲有另一個好處,就係多d安全感,太靚仔可能會好花心。(但想告訴她們,花心不分靚醜)

同埋一般少女都會喜歡女人味重的男仔,即係扯煙或吸毒一支柴咁既男仔佢地最Like,反而男人味十足,大隻既男仔就比較討好年紀較大,思想較成熟的女仔。

[ Last edited by Kian76 on 2006-2-27 at 09:27 PM ]
我愛長澤
Originally posted by Kian76 at 2006-2-27 09:25 PM:
少女喜歡虛榮感,又鐘意扮純高,所以...
登揀d冇咁靚仔既,仲有另一個好處,就係多d安全感,太靚仔可能會好花心。(但想告訴她們,花心不分靚醜)

但係學吳君如話, 橫掂靚醜都花心, 咁就梗係搵d好似劉德華咁靚仔既喇
Originally posted by Kian76 at 2006-2-27 09:25 PM:
少女喜歡虛榮感,又鐘意扮純高,所以好多靚少女都會鐘意d在學校話得事(=蝦蝦霸霸),惡野既男仔,因為自己既地位都好似會高d咁。滿足虛榮感。

另外又唔想d人話自己淨係鐘意靚仔咁膚淺,所以就特登揀d冇咁靚仔既,仲有另一個好處,就係多d安全感,太靚仔可能會好花心。(但想告訴她們,花心不分靚醜)
你分析得真夠深入~
同埋一般少女都會喜歡女人味重的男仔,即係扯煙或吸毒一支柴咁既男仔佢地最Like,反而男人味十足,大隻既男仔就比較討好年紀較大,思想較成熟的女仔。
呢個我都係第一次聽, 係咪睇得日本少女漫畫多呀.... 裡面畫d男人, 個個樣都姐姐地, 對腳勁長, 成個身好似支柴咁..~

[ Last edited by Poker on 2006-2-28 at 02:23 AM ]
Originally posted by godsonno at 2006-2-27 09:13 PM:
我都住係新界.  我都唔覺得依邊d女仔較為差d, 仲有老泥妹0既感覺...  反而我覺得有唔少幾純,思想冇咁複雜,不過衣著就比市區0既差d..
絕對係呀,同埋佢地會覺得港島區男仔好得意/有$
少女喜歡虛榮感,又鐘意扮純高,所以...
非常認同!
你錯了~靚女先唔會咁

你冇野呀~!

Originally posted by 張仔 at 2006-2-27 12:02 AM:
我覺得你要睇返, 個d女仔, 係係邊個地...
你小心d講野好wo~!
依家咩年代呀~
放眼世界~留意多d新聞啦~
老泥妹....不如你話新界d人個個都仲係耕田丫~
得閒就多d去新界睇下外面既世界啦~
成日屈起港島做井底之蛙..
講得出咁既說話~
只會顯示出你既無知同膚淺..
我覺得因為佢地想找尋刺激 或者童話式既愛情故事
佢地可能以為同金毛仔果類一齊比較有可能發生掛..
Originally posted by 張仔 at 2006-2-27 00:02:
我覺得你要睇返, 個d女仔, 係係邊個地...
唔認同, 依家大把人都係住新界, 0係九龍 / 港島返工返學(老夫都係), 淨係夜晚先至返屋企(新界)訓覺, 平時基本上都係0係其他地區出沒, 同市區人冇分別. 唔見得呢d女仔會老土d或者一定鍾意群埋班不良友.

再者, 依家越來越多人由市區搬入新界住, 唔通佢地一搬入新界之後就由好"潮"變成好"霉"? 唔係吧.

講返主題, 或者係咁, 好男人成日都對個女仔咁好, 冇咩特別, 反而個壞男人次次都對個女仔好差, 偶而一次咁多對個女仔好dd, 都足以令個女仔感動好耐.

ps. 老夫住左0係新界都超過十年, 完全冇諗過搬返出市區, 雖然每日都要坐長途巴士, 但每朝早搭巴士ge時候成車人0係度訓覺, 少量鼻鼾聲混埋巴士副偈聲, 果種感覺都幾特別, 0係窗度望出車, 見到朝陽, 都會精神為之一振, 覺得每一天都係美好.

廢話講完.

[ Last edited by 艾榮 on 2006-3-20 at 12:32 AM ]
Originally posted by 艾榮 at 2006-3-20 12:27 AM:

唔認同, 依家大把人都係住新界,...
同意.住沙頭角或牛頭角的都係香港人~
香港唔係好大咋!唔清分幾個區呀?
咁分連屋苑,單位都有影響喎
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 點解靚既女仔都鍾意煲煙同群埋d金毛飛...【蛙+】

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。