<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 明日之星之選^^
返回列表 回復 發帖
心目中既人選都無
我要辛達路斯,洛賓,伊保爾同雲佩斯
Originally posted by 單字一個撚 at 2006-3-7 12:35 AM:
心目中既人選都無
robben 好明顯已成名啦, 仲點做明日之星呀

我覺得明日之星o既定義係應該未入國家隊, 咁先反映倒佢將會係未來o既希望
Originally posted by 單字一個撚 at 2006-3-7 12:35 AM:
心目中既人選都無
伊布爾的確係唔錯,年輕、快、技術唔錯、有擔色,阿仙奴既非洲分部揀番黎既新仔真係個個都唔差,睇下同鄉托尼幾掂就知。
我愛長澤
1.美斯︰喺巴塞嘅表現﹐簡直令人拍爛手掌﹐成熟程度完全唔似一個後生仔﹐前途無可限量
2.羅斯︰有一個前鋒要有嘅腳法、射門技術加上重心低﹐利於護波﹐最大缺點係身型太單薄﹐呢樣野有待改善
光復香港,時代革命
Originally posted by 艾力克 at 2006-3-7 12:40 AM:

robben 好明顯已成名啦, 仲點做明日之星呀

我覺得明日之星o既定義係應該未入國家隊, 咁先反映倒佢將會係未來o既希望
係囉
變成咁
真陰公
心目中既人選都無
辛達路斯比起上面果d不太突出吧
洛賓同雲佩斯好明顯唔算啦

伊保爾我都有諗過,不過諗佢暫時係阿記未話一定有正選果種.......如果寫佢咁阿記就大把人可以寫......
變成咁
真陰公
我投左美斯...19歲就咁勁
Originally posted by real123 at 2006-3-7 06:08 PM:
我投左美斯...19歲就咁勁
正常佢都大熱喇
變成咁
真陰公
美斯,
阿根廷現時最強ge左腳球員

羅斯,
未來意大利/曼聯超級射手!

費比加斯,
雖然係阿仙奴,不過佢真係好波,絕對係一流ge中場~

普度斯基,
科隆皇子......太正......留喺科隆,係有d浪費......

舒韋恩史迪加,
德國最強右翼......

P.S.沙治奧拉莫斯好型......但好有粉紅救兵FEEL......
man utd~~~CARRICK

Cyndi Wang
仲有我愛人!!
卡斯辛奴呢><
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 明日之星之選^^

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。