<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 默默艱耘的好球員之選
返回列表 回復 發帖

默默艱耘的好球員之選

單選投票, 共有 0 人參與投票
25.00% (7)
7.14% (2)
3.57% (1)
3.57% (1)
3.57% (1)
3.57% (1)
28.57% (8)
0.00% (0)
0.00% (0)
25.00% (7)
您所在的用戶組沒有投票權限
保路斯基

加斯巴朗尼

Ebi Smolarek

貝巴杜夫

艾法寧頓

馬白蘭基

巴利

艾斯普薛圖

馬基安尼

耶斯迪
我愛長澤
唔記得左整多選添,版主可唔可以幫幫手呀???
我愛長澤
揀左 barry, 因應戰術需要而踢唔同位置, 亦都有領袖o既才能
Originally posted by 艾力克 at 2006-3-8 12:42 AM:
揀左 barry, 因應戰術需要而踢唔同位置, 亦都有領袖o既才能
其實本來想等版主幫幫手幫我將個投票幾番做多選先既,哈哈!!掛住選人同整相攪到唔記得左整多選。

我都鐘意佢,實在唔明艾歷臣點解硬係唔肯選佢。

我選左預料相當冷門的加斯巴朗尼,因為佢係我最睇好既意大利年輕翼鋒,但際遇唔好,而家去到森多利亞先有正選踢,記得之前睇奧運,佢代表意大利踢時係踢後備,但次次後備入替都會自動變成球隊既攻擊重心,技術都好好,突破力係極強既翼鋒,但就係唔夠運出唔倒名。
我愛長澤
Originally posted by Kian76 at 2006-3-8 12:47 AM:

其實本來想等版主幫幫手幫我將個...
轉左領隊後情況可能會唔同
d投票咁熟口面既@.@
變成咁
真陰公
Originally posted by night at 2006-3-8 01:04 AM:
d投票咁熟口面既@.@
我覺得你個投票做得好,所以依著你既模式去做呢個投票。哈哈!!但就有少少出錯。
我愛長澤
Originally posted by 艾力克 at 2006-3-8 12:59 AM:

轉左領隊後情況可能會唔同
希望係咁啦!!
我愛長澤
Originally posted by Kian76 at 2006-3-8 01:47 AM:

我覺得你個投票做得好,所以依著你既模式去做呢個投票。哈哈!!但就有少少出錯。
support~~
變成咁
真陰公
耶斯迪
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 默默艱耘的好球員之選

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。