<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » (痴線精華) 向港男區版主大人申請------禁制令
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 新AV學賤人 at 2006-3-8 10:23 PM:

我要上訴到終審庭丫
成熟一點可以嗎?
Originally posted by 新AV學賤人 at 2006-3-8 22:23:

我要上訴到終審庭丫
Sorry喎~據我所知on9fun中並無甚麼終審庭之類呢on9o個喎~
Originally posted by 新AV學賤人 at 2006-3-8 10:23 PM:

我要上訴到終審庭丫
不如上訴到玉皇大帝度啦
雖然係CUT左個名,圖片係100相似及放大,
美女,令人流口水,100%影射.

最大問題係,LOGO頭相似度咁高,會俾人誤會,如下圖

[ Last edited by 新AV學賤人 on 2006-3-9 at 12:33 AM ]
Originally posted by 新AV學賤人 at 2006-3-9 12:06 AM:
雖然係CUT左個名,圖片係10...
咁你有冇註冊專利權丫?
冇就註冊左專利權先再講野啦吾該你!
Originally posted by 新AV學賤人 at 2006-3-9 00:06:
雖然係CUT左個名,圖片係10...
只是你一相情願on能9,你又有乜能證據証明Seek167有動機去玩鳩你呢個on9 o既人渣先?~
除新AV學賤人之9噏外,小弟完全認同以上每位兄弟嘅講法,亦費9事作任何回應~
[港男區]係一個搞搞震大家庭、係一個任9人玩之地,豈有又申請禁制令、又講土地法律咁L仆街?現實生活同網上世界都分唔開,你痴L線咖?!
如有兄弟違規或做出性侵犯其他兄弟之事,各版主定必互相吹雞及採取行動揼佢,AV學賤人你放心,等你屎忽開花先算啦~
話說今後哀家去撚左馬交開會兼食飯,
係! 係馬交, 即係Macau呀, 屌你~~!!

遇到幾個能人異仕, 同佢地講過有關賤人既事, 點知佢地竟然.......
過左首野比哀家

醫紛有個屎忽佬,
綽號巨人老撚土.
想知佢有乜法寶,
面皮厚過電話簿.
日日比人屌老母,
佢就詐傻睇唔到.
仲成鳩日賣廣告,
好撚快比人封舖.

真係挑la媽啦.....
真正身份老佛爺。
為人低調。
最愛垂簾聽政...同埋TWINS
Originally posted by 老爺 at 2006-3-9 03:32 AM:
...
老爺!!你...你...你又係....!?
Originally posted by 老爺 at 2006-3-9 03:32 AM:
...
呢首詩真係絕!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » (痴線精華) 向港男區版主大人申請------禁制令

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。