<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 謎之男問ge第一條戀愛謎題
返回列表 回復 發帖

謎之男問ge第一條戀愛謎題

單選投票, 共有 0 人參與投票
2.22% (1)
13.33% (6)
20.00% (9)
44.44% (20)
8.89% (4)
4.44% (2)
4.44% (2)
2.22% (1)
您所在的用戶組沒有投票權限
有個女仔...
佢對我態度忽冷忽熱,雖然把口話唔俾我睇佢D日記(唔係xanga)等等,但又肯俾我睇
如果我望住佢,佢又會羞羞的望番我...
佢有時對住我講野會一舊舊,且有時語無論次
次次激親佢都好易氹番
佢成日話我煩又肯俾我煩
打俾佢即使冇話題都可以亂up3粒鐘
佢成日係我面前讚另一D人靚仔
因為佢同我玩得尚可ok埋,so我Dpupils常常傳我地緋聞
但我同佢都異口同聲話冇可能

Q1
夠竟佢對我係咩feel呢???
Originally posted by cheery at 2006-3-8 05:52 PM:
有個女仔...
佢對我態度忽冷忽熱,雖...
哈!港版電車男?好玩,加你少少分先,你有貨就我有貨,ok?
呀!盡量唔好用投票以加強討論氣氛,唔該
《謎之男問ge第二條戀愛謎題》唔用投票形式ga la^^
Originally posted by cheery at 2006-3-8 07:48 PM:
《謎之男問ge第二條戀愛謎題》唔用投票形式ga la^^
好!熱切期待,支住d上期過你~
傾得三個鍾...唔多唔少都有d好感...
支持你....講多d呀....
有人投憎恨?點解?
我100%敢肯定
呢個女仔冇拖拍
所以先搵你攝時間

而且你地應該仲係讀緊書

最重要係你鍾意佢
多過佢鍾意你

因為你暗戀佢
鍾意人就快D追佢
如果唔係有其他人追佢
保證你想同佢講半粒鐘電話都難

結案陳詞係咁多

[ Last edited by austin666 on 2006-3-9 at 10:37 AM ]
佢似乎對你仲有dddd唔滿意,好期望你會改善...至於係咩嘢,就得你同佢最清楚!但一旦你改善咗,你的改善體現咗你對佢的誠意,佢就會知自己對你嚟講有幾重要,佢會真係比你感動倒都唔定喎,+油呀!
其實我覺得佢係對你有d嘢的,但你可能會有d幾強的對手,你目前要先做好自己先,要先勝過其他可能的對手

[ Last edited by LU on 2006-3-9 at 03:45 PM ]
經過大家所提供ge意見同支持
一日後會有《謎之男問ge第二條戀愛謎題》~~

[ Last edited by cheery on 2006-3-9 at 07:51 PM ]
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 謎之男問ge第一條戀愛謎題

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。