<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 謎之男問ge第一條戀愛謎題
返回列表 回復 發帖
我唸你會成功既
Originally posted by cheery at 2006-3-9 07:47 PM:
經過大家所提供ge意見同支持
一日後會有《謎之男問ge第二條戀愛謎題》~~

[ Last edited by cheery on 2006-3-9 at 07:51 PM ]
極度期待!
我諗每個人成世人總會有時候會遇到一段曖昧的關係。

而究竟大家會否成為情侶是在乎於好多不同的環境因素,可能會因為無時間拍拖,又或者身邊已經有另一半等等。

其實我認為只要你覺得她是你的合適人選而你又可以開始一段關係的話你便勇往直前吧,無需要左想右想,因為勇於去愛,敢於去愛才會令愛情開花結果的。

共勉之。
我覺得佢係有小小中意你,
兄弟,係上就快啦!!!!唔好令你人生有什麼遺憾呀!!!!!
佢對你絶對有感覺.......
你只係差一個行動位......
下次你眼定定望住佢果陣......
試下輕輕咁捉住佢隻手.....
如果佢無縮開.......咁即係代表你得手架啦!
到時你先緊緊捉住佢啦 (唔好捉痛佢喎)!

祝你成功!
唉~~~上當年中學一年都同3, 4個女同學傳緋聞啦~咪一個都唔係~
忽然好想加分...........
Originally posted by austin666 at 2006-3-9 10:34 AM:
我100%敢肯定
呢個女仔冇拖拍
...
你錯la...佢拍緊拖半年la
Originally posted by austin666 at 2006-3-9 10:34 AM:
我100%敢肯定
呢個女仔冇拖拍
...
同意。只要有一日佢搵到第二個既話!你就會被放棄!
Originally posted by cheery at 2006-3-8 05:52 PM:
有個女仔...
佢對我態度忽冷忽熱,雖...
女仔最興有好感扮冇好感﹐所以非常善變﹐你好有希望ga ~~god bless u 呀
IU   vs  UI
I won't GIVE it UP!  as a WOMAN, I must work hard for our Happiness~~~ ^^

求新.求變.凝聚.合作
問返你一個問題
你咁問唔通你鍾意佢?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 謎之男問ge第一條戀愛謎題

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。