<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 大家鍾意睇球星定無名小卒?
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Kian76 at 2006-3-10 11:19 PM:

係你自己唔去睇法甲、荷甲姐。

正如唔睇意甲既人可能連禾比係邊個都唔知。
始終香港有個英超台, 我就算同朋友落吧睇波都係睇英超多, 相反一播意甲就真係靜晒, 冇乜人睇, 證明英超水平高過意甲 la
米高利呢個球員我以前真係冇乜留意, 但佢好似唔係意大利人(個樣)喎...
連禾比我真係唔識
Originally posted by iknow at 2006-3-10 09:32 PM:

米高利o係佩魯賈已經出左名,再返番祖記至俾人投閒置散,上季o係費倫都算係主力......
佢好唔抵......俾祖記玩......
對利記球倒掛顯哂身價la
Originally posted by bigfish at 2006-3-11 03:52 AM:

始終香港有個英超台, 我就算同朋友...
你睇英超多就代表英超水平高過意甲???咪玩啦
http://www.youtube.com/watch?v=Xu06Nyo7u-c&mode=related&search=
http://www.youtube.com/watch?v=ftMDfCaHnao&mode=related&search=
Originally posted by bigfish at 2006-3-11 03:52 AM:

米高利係意大利人黎嫁........
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-3-11 07:55 PM:

米高利係意大利人黎嫁........
入選過意大利國家隊幾次, 唔係無名小卒呢
一剎那的幸福足以回味一生

睇無名小卒都係睇勁0個d啦~~踢踢下就變球星ga la

都唔知點答你~
我的最愛: Miki、Stephy、阿仙奴、AC米蘭
"為何還喜歡我,我這種無賴"

你都識講香港有個英超台,香港人對於英超既熟悉程度高得多,亦因為開左個頭,就更加好難改變,你要用香港呢個小圈子黎評價英超、意甲兩大聯賽既水平我就真係大開眼界,小弟甘拜下風,咁我諗英格蘭一定係世界第一勁旅,水平一定高過意大利、阿根庭、巴西好多,甚至係十球既距離,因為香港英格蘭迷多好多倍。
我愛長澤
Originally posted by skjeiw at 2006-3-11 09:29 PM:
睇無名小卒都係睇勁0個d啦~~踢踢下就變球星ga la

都唔知點答你~
應該話任何球星以前都係無名小卒,係咪即係代表你支技開既無名小卒真係成名後,你就會開始討厭佢地??哈哈!!樓主既思想非常特別,諗野既角度夠晒叼鑽。哈哈!!小弟再拜下風。

同樣道理調轉。
我愛長澤
鎖文。
摺吧啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 大家鍾意睇球星定無名小卒?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。