<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 最愛的人拍拖了><【蛙+】
返回列表 回復 發帖

最愛的人拍拖了><【蛙+】

我一直鍾意一個女仔
而佢係知我鍾意佢架
但係佢一直當我係好朋友
而咁樣可以以朋友既身份陪住佢
我都好滿足架喇

不過,佢呢排拍返拖
我有d唔開心
我都知自己冇可能同佢一齊
而佢又係好多人追架
佢拍拖只係遲早既事
所以我都預左佢會拍拖架

但係,我依家唔知點算
我真係好鍾意佢架!!!!!!
但又知自己襯唔起佢
係冇可能同佢一齊架~!

咁我應該點做呀??

1.仲係以朋友既身份守護佢?
2.定係唔再搵佢,fd都唔做呀?

[ Last edited by toro on 2006-3-11 at 03:55 AM ]
她的男朋友是谁,不重要,只希望她幸福快乐.
1.仲係以朋友既身份守護佢

可能係傻左一點...
但如是我的話..這是我的選擇
Originally posted by moonpth at 2006-3-10 02:47 PM:

可能係傻左一點...
但如是我的話..這是我的選擇
所有人o係感情前面都係傻o架啦......
因為呢個都係我o既選擇....
對於你的故事,我都感同身受,我都係過來人,我都曾經同你一樣咁諗法:希望以好朋友身份留在佢身邊守護住佢,希望佢搵倒個似樣的男人好好對佢,當然啦...事與願違!
我同佢後嚟有d口角,無搵對方大半年,再搵返佢,知佢又再受情傷,果時我好想同佢真正咁開始,但...唉...e+我同佢只係一般過一般的朋友 /_\,愛情方面繼續放無了期長假

我唔知你鍾意果個女仔有幾正啦,但首先你自己唔好睇小自己先,佢多人追唔=佢就拍拖拍得開心,但唔排除就你呢種平凡人先係佢最終同真正幸福選擇喎!

e+佢拍返拖,我主張你繼續做佢好朋友;如果你真係鍾意佢,你一定夠堅強同長情去等佢嚟到你懷中;正所謂:留得青山在,哪怕無柴燒!你咪當係一個長遠溝女大計內的一種戰術性退卻囉,同時不斷upgrade自己的level,平時如戰時,戰時如平時,隨時準備再度上馬溝佢!到時你有自信咗,佢對你都信心大d啦!

[ Last edited by LU on 2006-3-10 at 03:42 PM ]
佢一日未死你一日都仲有機會, 問題係你會唔會咁長情之嘛.
話唔定若干年後, 你同佢o既角色會掉轉呢...
要記住男人比女人o既最大優勢就係時間.
新聞之花我最鍾意鷺鷺(張鷺玲)
傻la~
唔好浪費時間係佢道啊~
曾說三國迷無聊, 最後成為無知的三國迷~
Originally posted by men at 2006-3-10 06:04 PM:
傻la~
唔好浪費時間係佢道啊~
唔可以這樣說,我都試過等過!!!!!!!!
Shing
你既然知道佢係好多人追,自己既條件又唔夠其他人好
點解唔試下去 imporve 你自己各方面既條件
白等,不如做D野啦

[ Last edited by Rika on 2006-3-11 at 05:04 PM ]

可能終有一日會俾你等到
我的最愛: Miki、Stephy、阿仙奴、AC米蘭
"為何還喜歡我,我這種無賴"
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 最愛的人拍拖了><【蛙+】

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。