<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 誰最有資格???
返回列表 回復 發帖
Originally posted by kakeidevil at 2006-3-25 07:36 PM:
無野牙...c朗之後先係碧咸
純粹個人意見遮...其實兩個差唔多...
重有佐治貝斯呢...
佢更傳奇呢~
man utd~~~CARRICK

Cyndi Wang
if among the 3 choices, absolutely Cantona~
but i think George Best is most suitable~
冇野呀....簡東拿一退休曼聯即刻三冠王, 大家都知道邊個居功至偉 la
c 朗來到之後曼聯都未捧過聯賽冠軍, 樓主咁都覺得佢比碧咸有資格?
佐治貝斯
Originally posted by bigfish at 2006-3-26 12:34 AM:
冇野呀....簡東拿一退休曼聯即刻三冠王, 大家都知道邊個居功至偉 la
c 朗來到之後曼聯都未捧過聯賽冠軍, 樓主咁都覺得佢比碧咸有資格?
呢d真係唔同年代=.=好難比,其實個個七號都有自己既魅力
真係個個七號,每次掂波踢波大家都會好想去睇實佢d動作
至於cr7既魅力真係咪夠,日後好唔好唔清楚,但係而家真係咪得住,反而呢種令人睇到會雀躍既魅力反而係朗尼身上找到~~~~~~~~~~~(其實c朗自己本身都話唔想要七號,不過費sir要佢著)

笠臣係曼聯最難關既時
簡大帝果時係曼聯建立王朝既基礎既時代
碧咸係新一班上任,正值王朝時代

而家c朗呢一代係曼聯復興革命時期...........其實呢個時間曼聯預左打得唔好,個個球員都唔會打到好似90年代果時咁個個都場場著哂火既啦...........就算係今季最搶鏡既朗尼,佢自己都有時都唔係打得咁好.................
希望佢地呢2,3年可以幫曼聯打好個底,到時推番而家車仔襲斷既局面,做番王者!!!!
Originally posted by gigg11 at 2006-3-26 01:52 AM:

呢d真係唔同年代=.=好難比,其實個...
題外話,如果車仔無左摩連奴,未必咁穩定
我唔覺得c朗好過beckham~beckham係c朗而家呢個年紀到就效力紅魔~果時巳經好勁~仲射左個成名波~而且係99年果時擺三仔~佢都有唔少功勞~仲擺過世界足球先生亞軍~你有冇睇過佢全盛時期嫁??
唔怕做錯一件事~最怕係後悔冇做到一件事~
Originally posted by pong391628 at 2006-3-26 02:37 AM:
我唔覺得c朗好過beckham~beckham係c朗...
碧咸冇記錯係7小福最遲成名的一個,佢成名時應該唔係C.朗呢個年紀。佢以前係10號球衣+踢攻擊中場,係及後才轉打右中場,在簡東拿離開後才正式接管7號球衣,也才正式成名。
我愛長澤
Originally posted by Kian76 at 2006-3-26 12:36 PM:

碧咸冇記錯係7小福最遲成名的一個...
謝謝~我都記得佢以前係著10號..但佢而家講緊有資格..so我覺得beckham~半場射入去果球印象中都係著住10號~
唔怕做錯一件事~最怕係後悔冇做到一件事~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 誰最有資格???

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。