<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 誰最有資格???
返回列表 回復 發帖
Originally posted by brightlee at 2006-3-25 19:35:
Sorry, there should be Bryon Robson.......

Watch more Soccer........ Please IF you say you are fans of Man Utd
支持...仲有steve郭甫......打右既快翼.....希望樓主出post前做多d資料搜集先....
Steve Coppell.........................he was one of the greatest players..........
but ... his career was really short due to injury..
Poor him.....
We are blessed that we can watch sports, to do many things...
so be happy!
Originally posted by pong391628 at 2006-3-26 03:08 PM:

謝謝~我都記得佢以前係著10號..但佢而家講緊有資格..so我覺得beckham~半場射入去果球印象中都係著住10號~
冇錯,當時仲係10號仔。而且仲係單靠o個一球先上倒位。之前係浮浮沉沉上唔倒位既。
我愛長澤
Originally posted by Kian76 at 2006-3-26 08:41 PM:

冇錯,當時仲係10號仔。而且仲係單靠o個一球先上倒位。之前係浮浮沉沉上唔倒位既。
果球成名球記得好似係95年射...跟住之後就成日打正選~跟住就有好多靚波睇啦^^
唔怕做錯一件事~最怕係後悔冇做到一件事~
我係從八十年代中期先開始睇波...
從果時計到現在...
我諗最有資格係笠臣同簡東拿之爭啦...
笠臣...老實講...對佢既印象就只有知道佢場場都搏晒老命踼...
但對佢既技術真係無乜印象...
無話一d 好深刻既入波, 扭波, 交波片段...
相反簡東拿...佢在場上既印象會深刻好多...
佢真係果種球王既風範...
笠臣就無呢種風彩...
所以我投簡東拿一票...
Originally posted by sonyguy at 2006-3-27 10:42 PM:
我係從八十年代中期先開始睇波...
從...
笠臣係精神領袖,係一個體力型既硬漢,技術只屬一般,但他的感染力係極強。
我愛長澤
Originally posted by Kian76 at 2006-3-27 11:01 PM:

笠臣係精神領袖,係一個體力型既硬漢,技術只屬一般,但他的感染力係極強。
其實曼聯呢幾代既七號踢法都應該係實際多於花巧,C7如果可以改變到自己成為實際多於花巧既球員的話佢一定有資格著七號,如果佢成日唔配合隊友,只係係咁插花賣弄技術的話佢既前途一定唔會好得去邊

講腳下功夫好速度高既,其實熱刺既艾朗連儂同美斯都係,但人地冇幾何會出腳插花,人地大多數只係用身體左右擺動去呃過對手,相反C7就唔係,佢下下都出腳插花,而且又唔係一定過到對手,如果C7改到呢樣野的話佢會越打越好,而且佢都好有入球能力呀

[ Last edited by abc123aa on 2006-3-28 at 06:36 AM ]
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-3-28 06:35:

其實曼聯呢幾代既七號踢法都應該係...
C7呢幾場插少左好多花喇,一有位即比跟住走位
改善左好多...
Originally posted by kakeidevil at 2006-3-28 03:11 PM:

C7呢幾場插少左好多花喇,一有位即比跟住走位
改善左好多...
所以呢排咪好左d囉~球隊會穩定好多,不過唔好三分鐘熱度就得喇
摺吧啦
c ronaldo???he is totally not matched.  how can a clown wear no '7'?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 誰最有資格???

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。