<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 一直我心中都喜歡兩個人【蛙+】
返回列表 回復 發帖

[愛情診療室] 一直我心中都喜歡兩個人【蛙+】

我唔知算唔算一個花心的人.......一直我心中都喜歡兩個人

一個係我前女友.....我同佢分左手一年多........我依舊仍喜歡佢

和佢初初分手時....佢幾乎完全唔理我......到近幾個月...我們才再成為朋友......其實我好想同佢講我仍然好喜歡妳.....不過.....我沒有勇氣........因為我害怕佢會再對我不瞅不睬

我能做......只有祝福佢同佢男友開心幸福

------------------------------------------------------------------------------------------

另一個....佢係我的預科同學....在中6-中7期間....我不停bully佢.....e.g....係佢sleeping時.....係佢個頭度寫'仆街'....又常扯佢d hair la

甚至我仲話佢樣衰....正豬'手八'.....我一定唔會愛上妳....冇人要等說話......我當時邊會諗到我會為佢失眠....呷酷

一年多前我失戀....想不到佢可以咁關心我.....我同佢幾乎晚晚都傾電話.......可能日久生情......暑假尾...我發覺我愛上佢

我開始追佢.....為佢.....我搵已經售罄我九月孫燕姿演唱會ticket...為佢做芝士蛋糕作為生日禮物...因為佢好like....又求人教我做湯圓.....因為佢like ah旺.....then又係孫燕姿演唱會ticket....but係一月份的孫燕姿演唱會ticket....當然仲有其他小禮物and信

我都唔算做左太多野..追唔到唔出奇

夢可以令人的生命更充實....更有意義....更精彩

但夢總有醒的一日

------------------------------------------------------------------------------------------

我開始覺得愛係一個最大的整蠱

係愛的面前....

我顯得冇能....懦弱.....不論係前女友 or  佢面前
愛於我而言.........太沉重

我負擔不起

[ Last edited by toro on 2006-4-5 at 07:16 PM ]
白CHI.. 懶係感性!!
Originally posted by doyle731 at 2006-4-4 12:14 PM:
人地感性就話人白痴"我覺得你仲白痂lo

講返正題~忘記唔到之前果個係正常既"証明你真係曾經愛過佢~你同左另一個一齊耐左就唔會再對之前果個有feel ga la

830 x 40 PIXEL下載

嗰條友得嗰 0 分,梗係要亂 up 引人注意啦~~~

不過樓主我比小小意見你... 懦弱真係唔好,放胆去馬!
地鎮南崗一派溪山千古秀
門朝大海三河合水萬年流
希望你可以將你個心放返d位出黎...
我諗冇一個女仔鍾意個男友個心入面有一半係另外一個女仔..
有時有d野要學識放棄....
Originally posted by abu1984 at 2006-4-4 01:48 AM:
夢可以令人的生命更充實....更有意義....更精彩

但夢總有醒的一日

頂唔順..想嘔囉唔該=.=
愛~一個人可能會負擔不起~
找朋友一起負擔也不錯啦~

如果你覺得愛是一種負擔~
可能你太將"愛"="完美"了~
這是笨蛋的想法~拋走它吧
Originally posted by doyle731 at 2006-4-4 12:14 PM:
係咪想負分?無興趣傾人哋嘅題目唔需要咁回覆,第一次警告
俾你追到佢,你會點處理之前的感情呢?

1. 你對佢有兩個 choices:
a. 對佢坦誠
b. 隱瞞

2. 你對自己都有兩個 choices:
a. 放低、忘記
b. 面對、永記於心

如果你揀 1a,2a 或 2b 你都會好辛苦,尤其 2a;如果你揀 1b,2a 或 2b 都會容易點。

送首歌俾你:
最愛是誰  林子祥

曲: 盧冠廷
詞: 潘源良

在世間尋覓愛侶
尋獲了但求共聚
然而共處半生都過去
我偏偏又後悔

別了她原為了妳
留住愛亦留住罪
誰料伴妳的心今已碎
卻有她在夢裡

為何離別了  卻願再相隨
為何能共對  又平淡似水
問如何下去  為何猜不對
何謂愛  其實最愛只有誰
(何謂愛  誰讓我找到愛證據)

任每天如霧過去
沉默裡任寒風吹
誰人是我一生中最愛
答案可是絕對
[ Last edited by Chenjinnan on 2006-4-7 at 04:09 AM ]
地鎮南崗一派溪山千古秀
門朝大海三河合水萬年流
其實鐘意兩個唔係罪過...
但你要分清楚邊個會有結果...
之前既過去咪由得佢過去囉...
最重要係珍惜眼前人...
你都話你以前既女友都有一段新感情囉...
你都無謂再干擾佢啦, 祝福佢地開心幸福就好啦...
至於你眼前既所謂豬扒, 係鐘意既就放膽去馬啦...
祝你好快會有一段新既愛情!!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 一直我心中都喜歡兩個人【蛙+】

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。