<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 愛人戀上了哥哥
返回列表 回復 發帖

[愛情診療室] 愛人戀上了哥哥

我的朋友心儀鄰系一名女生, 怎知這名女生卻喜歡自己的同系師兄(當事人哥哥), 仲多次單獨出入宿舍, 我的朋友唔肯定佢地開始左未, o係度諗緊應唔應該向佢表白
p.s. 當事人係認真的, 覺得同個女仔可以發展長期關係, 並唔係玩玩下的
~(基於你同女方男友係唔認識既情況下)
男未婚女未嫁~你有權追~

但呢個情況~~係我會問清楚先~問下大佬先~係一齊左既就唔好追~
兄弟一世~唔好為左個女仔搞到決裂~

你話當時人係認真者~但拍拖唔係單方面~一陣搞到得不償失

所以要3思
Originally posted by honey316518 at 2006-4-5 10:10 PM:
~(基於你同女方男友係唔認識既情況下)...
點問個大佬呢?
因為佢驚佢大佬只係同佢 ons, 唔係拍拖o個隻 (數次進出當事人兄長的宿舍)
都係個句兄弟情無價...點都好...個女仔都係鍾意緊當事人個哥哥...
如果依家當事人插隻腳落去...真係好易傷到兄弟感情
Originally posted by cwleung1988 at 2006-4-5 10:24 PM:
都係個句兄弟情無價...點都好...個女仔都係鍾意緊當事人個哥哥...
如果依家當事人插隻腳落去...真係好易傷到兄弟感情
就算把口話無野,個心都會有條剌,危險~
當時人最怕就係日後結婚俾兄長朋友指佢地為"襟兄弟"
edit by toro

[ Last edited by toro on 2006-4-7 at 01:40 AM ]
地鎮南崗一派溪山千古秀
門朝大海三河合水萬年流
Originally posted by bigfish at 2006-4-6 02:19 AM:
當時人最怕就係日後結婚俾兄長朋友指佢地為"襟兄弟"
無辦法架,避都避唔到
Originally posted by Chenjinnan at 2006-4-6 02:39 AM:
edit by toro

[ Last edited by toro on 2006-4-7 at 01:40 AM ]
扣分準則:
——發表與本版無相關之主題
——作出令人反感之言論或蓄意攻擊他人
——粗言污語
——惡意洗版
——騷擾女會員或發表三級言論

無扣分,下次唔好
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 愛人戀上了哥哥

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。