<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 愛人戀上了哥哥
返回列表 回復 發帖
最新消息, 個女仔話同佢哥哥冇野 wor
(我個 frd 同我, 同個女仔係 teamate 放學會練波)
扣分準則:
——發表與本版無相關之主題
——作出令人反感之言論或蓄意攻擊他人
——粗言污語
——惡意洗版
——騷擾女會員或發表三級言論

無扣分,下次唔好
我何時有發表三級言論?我的回覆是:

3P~~~

是指:
1. Patient 耐心。事主這情況難免會焦急,耐心是首要的態度;
2. Practice 練習。由於三人互相認識,尤其其中二人是兄弟,每一個行動或每一句說話都會有很大影響,一不小心隨時令三人關係惡化,且多練習才正式行動;
3. Planning 計劃。就算失敗,都不能影響兄弟之情,為這事件的最後底線。所以這事件難度較高,且當每一環節都作最壞打算,為臨時應變作好準備。

我當初不作解釋,是測試事主的誠意,若他能虛發問,定全力相助;若他跟你所想的方向一樣,就當我枉作好人罷。
地鎮南崗一派溪山千古秀
門朝大海三河合水萬年流
Originally posted by Chenjinnan at 2006-4-7 03:44 AM:

我何時有發表三級言論?我的回覆...
強兜只會越描越黑,版主都無扣你分,下次唔好咪完左件事
Originally posted by bigfish at 2006-4-7 02:54 AM:
最新消息, 個女仔話同佢哥哥冇野 wor
(我個 frd 同我, 同個女仔係 teamate 放學會練波)
Good News!!
可信高唔高? 來源可唔可靠? 搞清楚穩陣D

(+1 for your positive participation and latest news)
兄弟之情重於一切,我唔會去追個女仔
Originally posted by Chenjinnan at 2006-4-7 03:44 AM:

3P~~~

是指:
1. Patient 耐心。事主這情況難免會焦急,耐心是首要的態度;
2. Practice 練習。由於三人互相認識,尤其其中二人是兄弟,每一個行動或每一句說話都會有很大影響,一不小心隨時令三人關係惡化,且多練習才正式行動;
3. Planning 計劃。就算失敗,都不能影響兄弟之情,為這事件的最後底線。所以這事件難度較高,且當每一環節都作最壞打算,為臨時應變作好準備。

我當初不作解釋,是測試事主的誠意,若他能虛發問,定全力相助;若他跟你所想的方向一樣,就當我枉作好人罷。
嘩~受教了...
原來3p系咁解...

雖然拒咁解,我亦唔會沖去同人講:"不如3p啊?"
畢竟識o野既人少啊嘛~
即使生命終將屈服於死亡,我亦將先取得榮耀!
Originally posted by Rika at 2006-4-7 12:12 PM:

Good News!!
可信高唔高? 來源可唔可靠? 搞清楚穩陣D

(+1 for your positive participation and latest news)
所有野都係從個當事人口中得知
個女仔我都識, 佢係d 乖乖女兼小鳥依人型, 唔知有冇可能講大話呃當事人去左玩 ons 呢?
Originally posted by daviderlau at 2006-4-7 06:32 PM:
兄弟之情重於一切,我唔會去追個女仔
well...
佢只係介意佢哥哥有冇搞過個女仔, 其他野佢冇理
Originally posted by bigfish at 2006-4-7 10:18 PM:

well...
佢只係介意佢哥哥有冇搞過個女仔, 其他野佢冇理
well,咁佢都唔係真係鍾意條女啦!鍾意一個女仔係咪virgo對我嚟講根本無分別;如果我鍾意佢,就算佢生性病,我比埋成副身家佢醫又點話???無計,鬼叫我鍾意條女咩!只要佢過得開開心心,that’s enuf!
Originally posted by bigfish at 2006-4-6 02:19 AM:
當時人最怕就係日後結婚俾兄長朋友指佢地為"襟兄弟"
咁驚咪唔好溝條女囉,而且好明顯佢同佢兄弟感情都唔係咁好咋喎,驚對方講d咁嘢
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 愛人戀上了哥哥

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。