<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 話幫你睇住個老公, 信佢, 點知......>< [卡+]
返回列表 回復 發帖
Originally posted by hate1118 at 2006-4-8 19:06:
多謝大家支持!!!   不過告介各女士, 有D女人真係好賤格,
仲有板主講得啱真係無貓唔食魚, 只要條魚擺係你面前!
Originally posted by cwleung1988 at 2006-4-8 19:07:

你自己本身有冇做開野個d嫁??

p.s ... 你仲唔叫ka版主加你分

[ Last edited by cwleung1988 on 2006-4-8 at 07:11 PM ]
u say me??i'am not板主
Originally posted by cwleung1988 at 2006-4-8 19:06:

我話比playboy知
Originally posted by kakeidevil at 2006-4-8 07:11 PM:

u say me??i'am not板主

我話比playboy知
點解依家個社會咁多依d野,係咪個個食晒淫賤不能移,d人睇婚姻和愛情愈黎愈輕,唉........不再神聖也
Originally posted by hate1118 at 2006-4-8 06:51 PM:
我都好老嫁32歲, 不過仲KEEP得好好
最興係係人都覺個賤女人醜樣麻, 我靚佢好多喎
男人無taste,有得o趙就o趙~
183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
哈哈,呢度好有「新香蕉」feel

你老公都好唔掂喎,但你老公有無悔意?

你個女姓朋友就仲不堪,搞完你老公都仲可以俾埋自拍四仔你睇,擺明叫你離場

你都可以算係遇人不淑喇,不過好彩算年輕,無小朋友,仲有本錢
但你會唔會對男人無乜信心呀而家?
1.其實你點解咁介定個個片中人係你老公
2.佢全心玩野,你老公係唐三藏先會唔上當
btw
你老父知唔知你知
你有無要佢解釋過
Originally posted by Azuma at 2006-4-8 08:13 PM:
2.佢全心玩野,你老公係唐三藏先會唔上當
支持依點
個女人真係好可怕~
依果世界,
真係咩都有,

原本依d 咁賤既野,
小弟以為做戲先有
估唔到真係出現

仲要拍埋片
專登要你難受

一定要加油!!!!
唔好衰俾佢睇 !

PS: 方唔方便講, 你依家諗住點 ?
Originally posted by hate1118 at 2006-4-8 06:30 PM:
我有個朋友同我老公係同事, 佢之前自...
阿太
點解個女人要咁做?

佢鍾意你老公
假如係真
佢唔會拍部片你看
其實
佢想
攪到你離婚................
that's the point ...........
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 話幫你睇住個老公, 信佢, 點知......>< [卡+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。